NOFAP

dangroj
Příspěvky: 27
Registrován: ned, 17. srp 2014, 16:52

NOFAP

Příspěvekod dangroj » stř, 06. dub 2016, 20:20

čau, zajímalo by mě ,co si o tomhle myslíte, popřípadě, jestli jste s tím měli nějaké zkušenosti, ať už třeba nevědomě. NOFAP je vyhýbání se sexuálnímu stimulu a pornu.. internet je toho plnej a hodně lidí tvrdí, že po delší abstinenci mají různé benefity (zvýšená motivace, sebevědomí, přitahování žen).. no já jsem to zkoušel, a nejdýl jsem vydržel měsíc, teď se snažím dýl.. jo a sex je "povolenej", ale k těm benefitům to teda moc nepřispívá stejně, ale lepší než masturbace.. teď k mé zkušenosti, nepamatuju si už po jaké době (hodně lidí to má zmapované kdy na jakém dnu se všechno stalo, ale je to stejně individuální), ale já jsem například zažil úplně obrovský sebevědomí, jako kdybych chodil nad zemí nad ostatníma, už sem o tom tady jednou psal, že jsem to měl spontálně, ale to určitě nebylo kvůli NOFAPU.. pak jsem taky poprvé v životě měl takovej pocit, že jsem se ráno probudil a byl sem strašně rád, že je novej den a vyběhl sem z postele hned do dne.. dál se taky dokážu dívat lidem do očí (ať už muži nebo ženy) a prostě neucuknout a nemusím se ani snažit.. tohle mi všechno příjde v pohodě, prostě odproštění se od studu, zvýšení tst a podobně.. potom ale ještě hodně často zmiňují ten magnetizmus opačných pohlaví, že tema borcema co píšou na fora třeba přišla holka poprvé v životě za něma a to několikrát v tom intervalu kdy drželi NOFAP a podobně, v klubu měli úspěchy s holkama a podobně.. za mnou sice nikdo nepřišel, ale holky na mě doslova "čumí" i z dálky prostě 20m a čumí, většinou když se podívám tak se zasmějou a to se fakt normálně nestávalo, jsem si 100% jistej, že i tenhle benefit jsem si nenamluvil do hlavy, ale fakt si to nedokážu vysvětlit.. někdo o tom mluví, že když zadržujete semeno, tak nabíjíte auru, která čím víc je nabytá zadržováním energie, tak tím více rezonuje s opačným pohlavím, to by mohlo být ono, ale opravdu se v tom nevyznám... jaký je váš názor?

dangroj
Příspěvky: 27
Registrován: ned, 17. srp 2014, 16:52

Re: NOFAP

Příspěvekod dangroj » stř, 06. dub 2016, 20:24

jo a ještě jsem už párkrát slyšel story o tom, jak nofaperům píšou holky na fb, který neviděli třeba několik let, takže by mohli ten signál chytat na dálku :D

ArMi
Příspěvky: 207
Registrován: pon, 22. úno 2016, 17:45

Re: NOFAP

Příspěvekod ArMi » stř, 06. dub 2016, 22:15

Podle mě je hlavním smyslem všeho rovnováha. To znamená vyrovnaný partnerský vztah. Jeden obrázek podle mě sdělí více než tuna slov.
Obrázek
A tam si všiměte, jak ona z něho osekala třeba playboje.

Dnešní doba je plná naprosto nevhodných sexuálních stimulů. Smyslem těchto stimulů je znehodnotit lidskost a zablokovat energii ve druhé čakře. Tím jsou lidé daleko více ovladatelní a manipulovatelní. Nadměrnou sexuální stimulací jsou z lidí děláni bioroboti. Proto ono odmítnutí nežádoucích sexuálních stimulů zvenku ti navrací tvoji vlastní energii, o kterou bys jinak přišel.

Takováto hovna se snaží nacpat do hlav malým dětem: http://www.zvedavec.org/komentare/2016/ ... vensku.htm
Vemi zajímavý byl příspěvek uživatele Hox55 v diskusi pod článkem:
Poškození psychosociálního vývoje
Ve vývoji má vše svůj čas, pokud je dítě uměle vystaveno sexuálním stimulům dříve, než nadejde biologický čas (puberta), dojde k narušení vývoje mozku a zpomalení rozvoje vyšších mozkových schopností.
Klartext: jedná se o mrzačení dětí, průmyslovou výrobu neplnocenných lidí, zmrzačených společností dříve, než získali možnost a vůli rozhodovat o sobě samém, je to jedna z komponent programu depopulace na základě biologické degradace populace.
Propagátory a omlouvače podobných věcí sleduje izolovat jako společensky nebezpečné elementy od jakéhkoliv vlivu na výchovu dětí, pokud to společnost neudělá, v horizontu dvou-tří generací přestane existovat.
Na druhé straně bez ženy by mužství zakrnělo a bez muže dojde k úpadku ženství.


A ještě doplňuji: Často se stává, že muž hledá u ženy lásku, oporu nebo něco jiného. A to platí samozřejmě naopak. Partneři si tímto způsobem zaplňují díru a nedostatek ve svém vlastním vědomí. Dochází k nežádoucímu pomíchání energií a takový vztah se pak může, po odeznění pořáteční zamilovanosti, pro oba zůčastněné stát velmi bolestivým. Potom je lepší žádný vztah, než takto pokřivený. Každý by se měl nejprve opírat o vnitřní stabilitu a teprve poté hledat nějaký vyrovnaný vztah. Lásku nelze hledat nikde jinde než ve vlastním nitru. Pravá láska nikoho nezraňuje ani nevydírá. Kdosi moudrý napsal: "Pokud to bolí, není to láska".


Vzhledem k tomu, co jsi napsal sem: viewtopic.php?f=38&t=1579&p=14588#p14588 Tak si myslím, že NOFAP je pro lidi tvého věku velice vhodný. Je jedno jak tomu říkáš. Je to nemoc hledat hledat přítelkyně s výhodami :oops: a každý měsíc ty přítelkyně obměňovat. Na vytvoření rodiny máš ještě čas. Minimálně do té doby až si budeš sám vydělávat. To co jsem psal výše platí pro lidi, kteří již jsou sami ekonomicky zajištění a ne pro ty, kteří jsou ještě ve škole a živí je rodiče.


Zpět na „Mimo témy“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů