Splnil se mi sen

Pishta
Příspěvky: 1
Registrován: pát, 10. říj 2014, 11:00

Splnil se mi sen

Příspěvekod Pishta » sob, 11. říj 2014, 12:16

Ahojte

Od te doby co jsem začal věřit na AC a LD a zkousel jsem opoustet telo ( jeste se mi to poradne nepovedlo) se mi nejak poštěstilo.
začalo to tím ze jsem každý večer zkoušel praktikovat to, co jsem si přečetl na tomto fóru. Jednou však jsem to zkusil odpoledne, kdy jsem nebyl unaveny a možná se mi povedlo na chvilku opustit telo. Videl jsem jen pred sebe jakobych se vznasel ale jedine co se mi povedlo spatrit byly konce mých nohou. Nejhorší bylo ze to proběhlo behem cca 30 minut a pak jsem se lekl chrasteni kliců v zamku a "vzbudil jsem se " po tomto vzbuzeni jsem mel takovou divnou naladu pripadalo mi ze jsem ve všech směrech selhal a ze nic neumim a pak jsem se nejak psychicky zhroutil. Druhý den to bylo presne naopak mel jsem se strasne rad a pripadal si takový plný energie a štěstí.
Ale to největší co se mi stalo je to, že jsem vždycky chtěl aby si me holky vsimali a tak jsem " meditoval " nebo relaxoval a myslel pri tom na to jak jsem s holkama a mají me radi. Po asi mesici co jsem toto praktikoval se mi najednou toto všechno splnilo a moje vira v to ze to takto funguje je o 100% větší.
děkuji všem lidem na tomto fóru ze me dovedli k tomuto úspěchu a splneni zivotniho snu.
DĚKUJI :-)

Uživatelský avatar
Firzen
Příspěvky: 225
Registrován: úte, 27. dub 2010, 21:57
Bydliště: Adamov
Kontaktovat uživatele:

Re: Splnil se mi sen

Příspěvekod Firzen » ned, 12. říj 2014, 12:07

Ahoj,

tak to je opravdu moc krásný příběh! Jsem rád, že se ti daří. Tvoje opravdovost a víra byla odměněna. Ne každý dokáže to, co ty. :-)
Ať se ti daří na tvé cestě!
Respice finem et non peccabis.

Uživatelský avatar
Elen
Příspěvky: 287
Registrován: ned, 21. dub 2013, 17:44
Bydliště: Okres Znojmo

Re: Splnil se mi sen

Příspěvekod Elen » pon, 13. říj 2014, 21:30

Moc pěkný příběh a hodně obohacující. Nikdy nezapomeň co jsi dokázal a nikdo ti to už nikdy nevezme. Našel jsi Boží království, které se ukrývá v člověku, to ti nikdo nemůže vzít:-)


Zpět na „Tlachání“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů