Smrtka

Uživatelský avatar
ATA
Příspěvky: 1600
Registrován: stř, 28. kvě 2008, 18:55
Bydliště: Litovel
Kontaktovat uživatele:

Re: Smrtka

Příspěvekod ATA » stř, 03. pro 2008, 10:31

Vizualni stranka veci je siceduležita ale ne nutna hlavni je ta myslenka.Proste si řekni ted mam stit a ten me ochráni a vřuit tomu
Help! I'm a multidimensional being trapped in a linear time-space continuum!

Uživatelský avatar
saila
Příspěvky: 549
Registrován: stř, 29. říj 2008, 22:38
Kontaktovat uživatele:

Re: Smrtka

Příspěvekod saila » stř, 03. pro 2008, 10:34

To je slovo do pranice:-D dik
"život je jedna velká LAN párty" :-D by me....

www.masaze-saila.cz

Kuba1
Příspěvky: 21
Registrován: pon, 29. lis 2010, 13:52

Re: Smrtka

Příspěvekod Kuba1 » pon, 13. pro 2010, 12:32

existujou i různý hlubinný terapie . Holotropní dýchání , nebo různí šamani ... v čr kteří se učí od šamanů v Peru v amazonii . Jde o dechová cvičení , nebo sezení s vykuřovacím tabákem ...či směsí bylin i ayahusca . A tyhle terapie určitou dokážou očistit tělo i ducha a dosáhnout celistvosti . Já osobně zkušensti nemám , ale věřím tomu .....a sám mám nutkání takovou terapii podstoupit . protože jsem v životě potkal dost manipulátorů a citových upírů , že mi energeticky dost vysály a vzaly sebevědomí ...........nemyslím v astrálu ,ale v realitě .

tyhle terapie či sezení se většinou provádí ...daleko v přírodě v postavených jurtách a většinou na soukromích pozemcích . takže bezpečí zaručeno . Těch lidí je v čr pár .

To jen tak pro informaci . Ale není to konečná cesta , aby si člověk nemyslel že pujde na terapii . a bude vyléčinej , takový člověk ba měl jednat souladu s tím co zažil až do konce života . A nezabředávat do starých kolejí a točit se v kruzích . někdy to jde i bez terapie , jen to chce změnit přístup k životu ;)

Pete
Příspěvky: 618
Registrován: ned, 31. kvě 2009, 11:44

Re: Smrtka

Příspěvekod Pete » pon, 13. pro 2010, 15:03

Dym, sul a studena voda jsou zakladni prostredky k procisteni se. Staci denne otuzovat sprchou, podporuji to i vedci ze je to zdrave (posileni immunity, dobry vliv na hypertenzi, dobre proti alergiim) , snizuje to negativni energii tak tu jde videt propojeni magie a vedy...
Deus est Homo

Kuba1
Příspěvky: 21
Registrován: pon, 29. lis 2010, 13:52

Re: Smrtka

Příspěvekod Kuba1 » pon, 13. pro 2010, 16:36

Jo to je fakt ,někdy stačí i sportovat ,nebo mít nějakej pohyb ,nebo se zdravějš stravovat

Uživatelský avatar
clario
Příspěvky: 693
Registrován: čtv, 29. kvě 2008, 16:08
Kontaktovat uživatele:

Re: Smrtka

Příspěvekod clario » pon, 13. pro 2010, 18:35

A tihle šamani v čr používaj i tu ayhuascu? Ta kytka je pro mě ohromně velkym lákadlem a na to abych za ní jel do Peru moc penězma neoplývám. Nemyslel sem si že se dá sehnat i u nás :D .
Earth shakes,
Stone breaks
The forest is at your door
The dark sleep is broken
The woods have awoken
The trees have gone to war

Kuba1
Příspěvky: 21
Registrován: pon, 29. lis 2010, 13:52

Re: Smrtka

Příspěvekod Kuba1 » pon, 13. pro 2010, 19:14

ayahuusca je nápoj směs více rostlin nebo lián ....dá se objednat myslím z USA jako v lahvičce roztok ....ale když člověk hledá tak najde i tady. Asi to není úplně legální . Ale jestli se chcete dozvědět víc , nejdřív si sežentě potřebnou litaraturu ;) nevím jakou cestou se užívá tady ...Ale nejdřív si to chce asi vytvořit důvěru mezi šamanem a vámy .

Kuba1
Příspěvky: 21
Registrován: pon, 29. lis 2010, 13:52

Re: Smrtka

Příspěvekod Kuba1 » pon, 13. pro 2010, 19:27

jinak člověk nepotřebuje ayahuscu . Oni i houby lysohlávky jsou orálně aktivní DMT při kombinaci s nějakým inhibitorem MAO (monoaminoxidázi) .....roste u nás rostlina jménem chrástice rákosová . A z tý se dá extrahovat DMT ,,, ale je to pracný ,ale průmernej chemik by to měl zvládnout . .. Ayahusca obsahuje DMT stejně tak i chrástice rákosová ....stejně tak se DMt vykytuje i ve vzduchu ve zvířatech i v našem tělě . viz epyfíza (richard strassman) dmt molekula duše ..............je to takový paradox to DMT ;)

Smiky
Příspěvky: 4
Registrován: úte, 19. črc 2011, 19:31

Re: Smrtka

Příspěvekod Smiky » pát, 06. črc 2012, 18:47

Co já mám zkušenosti se smrtkou, tak mně loni na podzim navštívila ve snu. Ale docela dobře jsme si pokecali a dokonce, mi i pomohla.. Navíc mé zkušenosti s těmahle, no potvůrkama, jsou dosti chabé, tak ti asi moc neporadím..

ArMi
Příspěvky: 207
Registrován: pon, 22. úno 2016, 17:45

Re: Smrtka

Příspěvekod ArMi » čtv, 21. črc 2016, 14:55

Podoba "démona" se mění podle toho, "jak ho vidět chceš"..Sunny:-)
Naprostý souhlas. Mnozí démoni jsou lidští duchové, kteří se nějakým způsobem provinili a nejsou ochotni na sebe vzít svoji karmu. Takhle trpí ještě více.

A také souhlasím s tím, že vyšší stupínek je na negativní bytosti neútočit, ale snažit se s nima přátelsky vyjít. Jsou to sice "kamarádi", kteří by Vám i kudlu do zad vrazili, ale když jim nedáte šanci, tak vás potom budou respektovat.
Ted se presne o tomhle bavím s kamaradem tak to je pekny ted uz se budu tuplem bát vylézt, jinak by me zajimalo kdyz to tělo nekdo obsadí tak co se pak děje s tou tvoji duši pominu li to ze budete venku a budete to vnímat jako pri klasickým ac proste si nedokážu představit jestli pak budete vnímat svoje tělo jako doposud potom co se tam nekdo nastěhuje a nebo budete vnímat jenom tu duši která je venku?
Při AC k posednutí pravděpodobně nedojde. Pokud má tvoje duše aktivní astrální smysly, tak jiná duše nemůže jen tak proklouznout. A to poslední co potřebuje je to, aby byla viděna. Alespoň tak to říkal PCCH.

Třeba ty Sailo jsi žena. Nikolaj Levašov psal o tom, že jedna žena trpěla posedlostí. V noci, když šla spát, tak kontrolu nad jejím tělem převzala jiná bytost také ženského pohlaví a ona si vypůjčila její tělo a odešla s ním na noční život. Ve městě byla považována za vyhlášenou děvku a přitom když se ráno probudila, tak o ničem nevěděla a považovala se za počestnou ženu.

Jinak pravděpodobně dojde k vnitřnímu konfliktu a chvíli má navrch jedna duše a chvíli druhá. Ta duše, které bylo tělo poskytnuto od narození, má většinou větší možnost kontroly. Musí udělat něco nevhodného, aby tuto kontrolu ztratila.
jinak člověk nepotřebuje ayahuscu . Oni i houby lysohlávky jsou orálně aktivní DMT při kombinaci s nějakým inhibitorem MAO (monoaminoxidázi) .....roste u nás rostlina jménem chrástice rákosová .
Jo, ale jako bonus k takovému vycestování tímto způsobem ztrácíš část přirozené ochrany. Pod vedením a ochranou šamana pro indiány to může být dobrá technika.
Co já mám zkušenosti se smrtkou, tak mně loni na podzim navštívila ve snu. Ale docela dobře jsme si pokecali a dokonce, mi i pomohla.. Navíc mé zkušenosti s těmahle, no potvůrkama, jsou dosti chabé, tak ti asi moc neporadím..
Obecně smrtka symbolizuje změnu. A nemusí to být jen úmrtí fyzického těla. Třeba to může být ukončení vztahu, práce a mnoha dalších věcí. A také to souvisí se začátkem něčeho nového.


Zpět na „Obrana a příprava“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů