NWO - New World Order

Uživatelský avatar
blaza
Příspěvky: 279
Registrován: sob, 14. čer 2008, 23:42
Bydliště: City of Palermo
Kontaktovat uživatele:

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod blaza » pon, 07. črc 2008, 22:40

kterykoli clovek muze zmenit svet. Jenze opet... aby se stal takovym clovekem, musi zacit u sebe.
presne tak to je...a kdyz to dokaze alespon cast z nas (zmenit se a mit snahu zmenit svet k lepsimu), potom uz se nekdo nekde nekdy potká...a...
''Budem budovat svet pro lepsi zitrky.'' :roll:
Naposledy upravil(a) blaza dne úte, 08. črc 2008, 12:08, celkem upraveno 1 x.
"Království boží je v tobě a všude kolem tebe, nikoliv v budovách ze dřeva a kamene. Rosekni kus dřeva a já tam budu. Nadzvedni kámen a nalezneš mě." The Last Gospel of Jesus

Uživatelský avatar
Brandis
Příspěvky: 431
Registrován: pát, 30. kvě 2008, 09:47
Kontaktovat uživatele:

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod Brandis » úte, 08. črc 2008, 10:23

BTW: proc zde uvadis neco co neodpovida plne tvemu nazoru,prijde mi to jako hloupost to potom psat, nemyslis? :D

A tady dalsi odkazy ke cteni ;) :
http://www.novinky.cz/clanek/144242-zah ... snuje.html
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/lang ... 69176.html
Když nečekáte nic dobrého, nečekejte. Gabriel Laub
Nic není samo o sobě ani dobré, ani špatné. Záleží na tom, co si o tom myslíme. Shakespeare William

Uživatelský avatar
Helias
Příspěvky: 217
Registrován: čtv, 05. čer 2008, 20:43
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod Helias » úte, 08. črc 2008, 12:26

4blaza
Tak ty nevis jestli verit nebo ne....nechtel si puvodne rict:
''Já jsem na tom podobně ... nevim zda se mam bat nebo prijmout skutecnost.'' ...bohuzel to vypada ze je to tak... :-? :?:
Ne, to jsem opravdu nechtěl říct. Chtěl jsem říct to, co jsem napsal a proto jsem to tak taky napsal. Proč bych se měl bát? Je to jen jedna z mnoha možných variant budoucnosti. To, že se jim to může povést či nemusí je stejné jako jestli je to pravda či nikoliv. Možné je všechno, jisté není nic. Záleží už jen na tobě, jak se k tomu postavíš a jak to všechno vidíš. Musíš být připraven na cokoliv a zároveň nic neočekávat.
Carpe Diem

Uživatelský avatar
blaza
Příspěvky: 279
Registrován: sob, 14. čer 2008, 23:42
Bydliště: City of Palermo
Kontaktovat uživatele:

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod blaza » stř, 09. črc 2008, 00:34

Asi sem se dneska nakym zpusobem zmenil...(byl sem hold egoista no...jenom me stve ze takovej vubec nejsem)
muj aktualni nazor:
Sunny,Tidus... musim rict ze mate >pravdu<... sem ve skrytu duse odsuzoval vase plany na lasku k temhle vrahum a nechapal vase ''vibrace vedomi'' :?:

:idea:
Čím více lidí začne na sobě pracovat a tím zvyšovat své uvědomění a vibrace, tím rychleji se může změnit i vše okolo. Avšak když budeme pouze sedět na zadku a lamentovat jaký, že to špatný a nechutný svět je okolo nás.. můžeme kydat na hlavu leda tak sami sobě. My sami jsme chtěli zde být přímo teď a tady, a také my sami ho nyní tvoříme právě teď našimi vibracemi. Chcete změnu? Přestaňte žvanit a děsit se všeho okolo a začněte na sobě skutečně pracovat. Tato práce (vnitřní) ale nepřináší žádné uznání, žádnou slávu, žádné metály.. proto každý egoista zde asi moc nepochodí, přesto ale nabízí mnohem víc.. vyšší uvědomění a vhled do všeho a zároveň ..svobodu.
-Tak ted uz sem si vedom toho, ze fyzickym bojem stejne clovek nic nemuze (stejne tak ego...)...a ta vibrace vedomi je urcite dost dulezita
:idea:
A to ze bych se toho bal a strachoval se z toho co prijde to nehrozy, protoze vim ze tim "jim" dam nejvic energie kterou oni potrebujou k realizaci svyho planu 8-) a tim je opravdu podporovat nechci...
-sorac sem byl vzteklej a zrejme sem predal svuj subjektivni pocit do citace tobe...kdyz v podstate si rek neco jinyho...ta energie je dulezita...byt nepoddajny vuci tomu:o)
:idea:
Možné je všechno, jisté není nic. Záleží už jen na tobě, jak se k tomu postavíš a jak to všechno vidíš.
1) Verit v boha neznamena vsechno...
2) Vasi vibraci vedomi, energii nikdy nenechte ''skalit'' morem zlych lidi...kteri tu vzdycky byli a budou (jinak slovo zly je v podstate jenom fraze lidi...zadny zly clovek neexistuje!)
3 Nejdulezitejsi je opravdu cista a prava laska k bohu (nazyvejte si to universum nebo jak chcete :) ...jinak neplest s laskou k holce...to je zcela jiny kafe 8-) )
4) Otevrete sva srdce...(i ja sem to ted dokazal :P )
5) Treba opravdu bude svetu vladnout ta ''elita''...zotrocej si mozna nase tela, nase zivoty...ale duse je nesmrtelna ;)
"Království boží je v tobě a všude kolem tebe, nikoliv v budovách ze dřeva a kamene. Rosekni kus dřeva a já tam budu. Nadzvedni kámen a nalezneš mě." The Last Gospel of Jesus

GeorgeLD
Příspěvky: 216
Registrován: ned, 01. čer 2008, 02:22

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod GeorgeLD » stř, 09. črc 2008, 02:18

Tady jsou nejake videa ve vztahu k 11. zari:
http://video.google.com/videosearch?q=w ... %207&src=4

Uživatelský avatar
Prince_Rakeem
Příspěvky: 221
Registrován: sob, 31. kvě 2008, 17:53
Kontaktovat uživatele:

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod Prince_Rakeem » stř, 09. črc 2008, 21:45

Nikdo nerozsvítí světlo,
aby je postavil do kouta nebo pod nádobu,
ale dá je na svícen, aby ti, kdo vcházejí, viděli.

Světlem tvého těla je oko. Je-li tvé oko čisté,
i celé tvé tělo má světlo. Je-li však tvé oko špatné,
i tvé tělo je ve tmě.

Hleď tedy, ať světlo v tobě není tmou!

GeorgeLD
Příspěvky: 216
Registrován: ned, 01. čer 2008, 02:22

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod GeorgeLD » stř, 09. črc 2008, 22:21

Tak to je sila ta zavadejici anketa na novinkach, to snad ani neni mozny :lol: "Ano, bojim se Iranskych raket"... to uz bych se spise bal tech americkych nez Iranskych, navic Irance vyprovokovalli SSa, jinak by nic takoveho nerikali. A aby toho nebylo malo, tak v diskuzi vede prispevek: "OKAMŽITĚ RADAR DO ČECH A JEŠTĚ DNES." (282 hlasu) :lol: a to uz jsem si rikal, ze je verejnost celkem informovana o celem pozadi tech udalosti.

Uživatelský avatar
Sunny:-)
Příspěvky: 221
Registrován: sob, 31. kvě 2008, 21:00
Kontaktovat uživatele:

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod Sunny:-) » čtv, 10. črc 2008, 02:55

S tím Íránem jsou to pěkní humusáci, ale co od nich čekat.. (btw ta anketa je síla :lol: ) potřebují další válku pokud možno co největší.. Stačí se jen podívat jen na situaci u nás. Podepsání radaru a pár článků o "Ruské odpovědi" a "Íránské nenávisti a bojechtivosti" a okamžitě všichni jsou celí na větvi hned sem radar.. Najednou je totiž "skutečně vážně potřeba".. Írán vážně cosi kutí a my velká Česká republika musíme mít ochranu.. jedním slovem joudové ti nahoře, ale mají to pěkně dobře vymyšlené a s pomocí medií skvěle zvládnuté. Lidé si stále ještě myslí to, co si myslet mají. :-?
Naštěstí se to ale lepší, ale pro pro ty nejzarytější to bude jednou v pěkných porodních bolestech. :)

Jinak z trochu trochu jiného soudku na tom webu (zvědavec) jsem našel jeden článek.. Tisková zpráva Iniciativy Ne základnám k obvinění ze strany Ligy proti antisemitismu a v něm se psalo o tzv. Protokolech sionských mudrců. Protože jsem vůbec netušil co to je, a protože jsem člověk zvídavý, tak jsem trochu googlil až jsem je našel v čj a kompletní. Musím říct, že jsem je nepročítal úplně celé.. jen asi čtvrtinu zbytek zběžně, ale už se vůbec nedivím, že to ten dotyčný ve svém blogu na ne-základnám umístil. (viz. článek výše)
Podobnost mezi tím, co se v nich píše a tím, co se skutečně děje okolo je víc než dost zarážející. Popravdě nevím jestli chlapíci z NWO jsou nebo nejsou židé, ale tak či onak se řídí stejnými principy. Tak trochu už poté chápu více Hitlerovo běsnění, protože jinak mohl klidně začít vyhlazovat černochy.. (nic proti nim, jen mi to nešlo moc do hlavy, proč zrovny oni) oficiálně se uvádí, že židé byli vždy dobří obchodníci a měli zlato atd.. a to mu bylo trnem v oku, ale možny se obával něčeho jiného, kdo ví.. každopádně zajímavá věc. A ta její pomalu 100% cenzura kdekoliv se objeví také. Koho víc zajímavá co se v nich píše, tak zde je odkaz na wiki a tam je případně i odkaz přímo na ně WIKI ZDE.

Jinak ještě jedna věc, zaujal mě článek v sousedním Iamiho topicu ohledně kouření a rakoviny.. atomových bomb v atmosféře atd. celkem divoký když tak mrkněte. :)


P.S. Doufám, že řádně na sobě pracujete a držíte si nadhled.. vždy než přijde světlo dovnitř i vně, musí vyjít ven tma v plné své kráse. Teprve tehdy nás přestává skrytě ovládat, když o ní víme a když jí máme plně na očích. Když tma je vidět, tak mizí a na její místo přichází úsvit nového dne. :)
Svým životem a každým naším rozhodnutím si tvoříme svět okolo nás. Tvořme ho proto s úsměvem a se zářivými barvami v ruce skutečně takový, jaký chceme ve svém srdci. ;-)
Obrázek

Uživatelský avatar
Brandis
Příspěvky: 431
Registrován: pát, 30. kvě 2008, 09:47
Kontaktovat uživatele:

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod Brandis » čtv, 10. črc 2008, 08:17

Tak sem si prave precetl ten clanek o tom kouření a musim rict ze je to fakt mazec, takhle nas tahat za nos :-? no uvidime snad se to dozvi co nejvic lidi...

Jinak tady je dalsi vec na kterou sem narazil Biopalivo zvýšilo globální ceny potravin až o 75 %. To je husty ne? Uz asi tyden zpatky sem si precetl o pridelu benzinu na cip, a nasledne i jidla. Vubec mi nedochazelo jak to chteji udelat. Tak u bezinu je to jasny - ropna krize(presto ze zadna neni a ropy je jeste tak na 200 let), no a u potravin to bude to samy - potravinova krize. Proste a jednoduse nebude dost jidla a tak jina za nas budou rozhodovat kdy mame hlad a kolik nam staci k jidlu. bes! Přidávám odkazy na clanky a posudte sami...

http://www.zvedavec.org/komentare/2008/ ... -krizi.htm
http://www.zvedavec.org/komentare/2008/ ... podvod.htm
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/lang ... 69176.html
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=7692
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=7665
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=7609
http://www.blisty.cz/2008/5/22/art40671.html
http://azpravy.atlas.cz/svet/158852-vid ... 850912&l=0
http://www.military.cz/usa/weapons/haarp/HAARP_2.htm
http://www.military.cz/usa/weapons/haarp/haarp.htm
Když nečekáte nic dobrého, nečekejte. Gabriel Laub
Nic není samo o sobě ani dobré, ani špatné. Záleží na tom, co si o tom myslíme. Shakespeare William

GeorgeLD
Příspěvky: 216
Registrován: ned, 01. čer 2008, 02:22

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod GeorgeLD » čtv, 10. črc 2008, 14:39

Taky jsem se ted dostal k zidum a musim rict, ze jsem byl celkem prekvapeny. Protoze verim v karmicke vztahy, tak na tom, ze jich behem 2. svetove valky tak hodne zemrelo, asi neco bude. Kazdopadne si ale nejsem jisty tim, zda Hitler o necem takovem vedel. Z televize apod. mam informace takove, ze zide byli v nemecku na dost vysoke urovni, byli chamtivi a hromadili bohatstvi, coz se nemcum moc nelibilo. Zide meli mimochodem take zasadni podil na ukrizovani Jezise Krista - ikdyz jak se na to tak divam, spise se da rict ze byli zneuziti, jsou to porad lide, ale cloveka napadne "proc zrovna oni?" :) A jestli jste videli v Boratovi tu scenku z Zidobrani a postoj kazachu k zidum... je to zvlastni no :)
Na te wikine co postnul Sunny jsem nemohl najit potvrzeni pravosti Knihy sionskych mudrcu primo u soudu a tusim ze to bylo ve Francii.

Owny
Příspěvky: 10
Registrován: čtv, 29. kvě 2008, 21:04

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod Owny » čtv, 10. črc 2008, 18:14

Taky jsem dneska četl ty Protokoly a musím říct, že je to síla, dost se toho už naplnilo a uvidíme dál.. Dá se říct, že židé teďka z druhé světové války těží, protože je nemožné vyšetřovat něco ohledně tohoto spiknutí, aniž by člověk nebyl označen za antisemitistu. Vlastně všechno, co je proti nim nebo se jim to nelíbí, můžou označit za antisemitismus.

Co se týče Hitlera, tak se mi nechce věřit, že by si židy k vyhlazení vybral náhodou, vím, že mu šlo o vyhlazení všech méněcenných ras, ale proč právě hlavně židé? Možná se o tomto spiknutí dozvěděl, ale to nevíme..

Někde jsem četl, že při "útoku" 11. září 2001 nebyli v oněch budovách žádní židé, to by jen potvrzovalo tuto teorii a dokonce se o tomto chránění vlastních lidí dá dočíst i v Protokolech.

Přesto věřím (nebo spíš doufám :) ), že k NWO nedojde.. Teď budu citovat z knihy Proroctví o Evropě z knihoven palmových listů.(byla ke stažení na starém fóru, sem ji brzo doplním)
Mocné síly ovládající unii využijí situaci jen k tomu, aby se bezohledně obohatily. Budou všem slibovat rovnost, neřeknou však, že pro většinu lidí to bude znamenat rovnost v chudobě. Plány vládnoucích kruhů však nakonec nedojdou naplnění, protože nadešel čas změn a „železnému věku" zvoní umíráček.
Pokud kniha mluví pravdu a zatím to vypadá, že ano, tak toto se nestane. (Bohužel jsou v této knize popsány další hrůzné události, které nás teprve čekají.)

Uživatelský avatar
Sunny:-)
Příspěvky: 221
Registrován: sob, 31. kvě 2008, 21:00
Kontaktovat uživatele:

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod Sunny:-) » čtv, 10. črc 2008, 18:45

Jen taková "lingvistická vsuvka", které jsem si před časem všiml a byla částečně zmíněna např. už i v Zeitgeistu (terorismus).

Takže pár slov..

:arrow: když začal Hitler své čistky ihned vznikl pojem "antiseminismus", za který se dá kde co schovat.. (jak již zmínil Owny)

:arrow: notoricky známé 11.9. a všechny noviny zavedly "terorismus", do té doby člověk pomalu ani nevěděl, co to je a význam by ve slovníku hledal pomalu někde mezi bezobratlými.. Za toto slovo se nyní schovává vše.. Unie, "svaté války", zbrojní systémy, omezování lidských práv a svobod všemi prostředky (např. v Americe může bez soudního příkazu kdokoliv do vašeho domu, můžou vás uvěznit bez udání důvodu na blíže neurčenou dobu a to pouze z podezření z terorismu; odposlechy atd).

:arrow: slavná kniha Dana Browna Šifra mistra Leonarda.. trochu kontroverzní kniha vzhledem k církvi.. ale zvažme výhody, církev bude trochu zaneřáděna, jinak ale dostáváme nové slovo, za které můžeme v případě nouze schovat pravdu > "konspirační teorie". Díky tomuto slovu i když lidé zakopnout o pravdu, můžeme jí bleskově vyvrátit.. bez této knihy a tohoto slůvka by to nešlo.

:arrow: A pak už je to celá škála slůvek od Arabské "svaté války džihádu" (i když původně to znamenalo úplně něco jiného, jen už je to pěkně dlouho zneužívané i vůči samotným arabům); vůbec Al-kájdy a bin Ladina po zbraně hromadného ničení.. jaderné programy (btw dnes ho má takřka každá země, na východě pouze kamarádi USA Izrael jsou v suchu, zbytek je hrozba). a mnohé další.

Tak jako tak pár slůvek k zasévání strachu, malování temných nepřátel a ihned můžeme cokoliv. Tedy aspoň do chvíle, kdy to někdo vynese na denní světlo a všimne si toho vícero lidí.. Ve světle nemůže žádná "tma" existovat. A obzvlášť ne pokud na to vícero lidí začne koukat ze správné perspektivy.. Není důvod pro války ani násilí, ať je člověk černý nebo bílý.. všichni cítí stejně, umírají stejně.. Změna přichází. :)
Svým životem a každým naším rozhodnutím si tvoříme svět okolo nás. Tvořme ho proto s úsměvem a se zářivými barvami v ruce skutečně takový, jaký chceme ve svém srdci. ;-)
Obrázek

Uživatelský avatar
Prince_Rakeem
Příspěvky: 221
Registrován: sob, 31. kvě 2008, 17:53
Kontaktovat uživatele:

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod Prince_Rakeem » čtv, 10. črc 2008, 21:08

Teď mě tak napadá taková myšlenka, že "Pokud chceme vidět pravdu celou, je třeba ji hledat už od zárodku" Jelikož veliká rostlina také vyroste z miniaturního semínka. A proto sem přikládám video, které se zaměřuje na českou republiku a poukazuje na to jak tyto velké problémy umožňují byt jen zanedbatelné chyby, kauzy a jiné které se bez povšimnutí jen tak rozplynou. No a kdo je náš president :)
Je to dobrá ukázka jak např. začít s našim oblíbeným NWO :roll: Z videa si pak můžete udělat představu jak to takhle funguje jen ve větším měřítku. Doporučuji shlédnout

http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/25 ... rusit.html

Btw: psal jsem s diakritikou (pokrok :D )
Nikdo nerozsvítí světlo,
aby je postavil do kouta nebo pod nádobu,
ale dá je na svícen, aby ti, kdo vcházejí, viděli.

Světlem tvého těla je oko. Je-li tvé oko čisté,
i celé tvé tělo má světlo. Je-li však tvé oko špatné,
i tvé tělo je ve tmě.

Hleď tedy, ať světlo v tobě není tmou!

Uživatelský avatar
Helias
Příspěvky: 217
Registrován: čtv, 05. čer 2008, 20:43
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod Helias » čtv, 10. črc 2008, 22:09

Dnes to prý bylo i na Discovery Channel - o tom, že USA má přístroj na ovládání počasí ...
Carpe Diem

Uživatelský avatar
ATA
Příspěvky: 1600
Registrován: stř, 28. kvě 2008, 18:55
Bydliště: Litovel
Kontaktovat uživatele:

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod ATA » čtv, 10. črc 2008, 22:25

Jen takova mala neškodná vysilačka z vykonem par miliard watu zajimavy že se o ni moc nemluvy setkal sem se s tim asi pred 10 lety a od te doby je nejak klid.
Help! I'm a multidimensional being trapped in a linear time-space continuum!

Uživatelský avatar
blaza
Příspěvky: 279
Registrován: sob, 14. čer 2008, 23:42
Bydliště: City of Palermo
Kontaktovat uživatele:

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod blaza » pát, 11. črc 2008, 00:49

ja bych se ani tak nebal toho pocasi lidi, ale tohle mi prislo uz trochu hard...myslenka ze tim dokazou menit vedomi stavy cloveka (frekvence) :eek: ...
ja mam doma psychowalkmana takze vim vo cem mluvim... :idea:
info: http://www.military.cz/usa/weapons/haarp/HAARP_2.htm (by helias abych mu nekrad uznani 8-) )
BTW: kde sou aktualizace? ta kr*** Riceova uz privezla smlouvu, kterou podepsali... :-?
info: http://www.protiraketovaobrana.cz/smlou ... zpravy_m02
"Království boží je v tobě a všude kolem tebe, nikoliv v budovách ze dřeva a kamene. Rosekni kus dřeva a já tam budu. Nadzvedni kámen a nalezneš mě." The Last Gospel of Jesus

Uživatelský avatar
Brandis
Příspěvky: 431
Registrován: pát, 30. kvě 2008, 09:47
Kontaktovat uživatele:

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod Brandis » pát, 11. črc 2008, 07:30

2ATA: nerekl bych ze je klid, prostuduj odkazy v mem prispevku drive, resp. toto video 8-) http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=7665, myslim si ze je to naprosto jednoznacne...amerika pouziva HAARP jako pritroj k zastrasovani!!!ted jeste zacit vybirat vypalne...
Když nečekáte nic dobrého, nečekejte. Gabriel Laub
Nic není samo o sobě ani dobré, ani špatné. Záleží na tom, co si o tom myslíme. Shakespeare William

Uživatelský avatar
Prince_Rakeem
Příspěvky: 221
Registrován: sob, 31. kvě 2008, 17:53
Kontaktovat uživatele:

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod Prince_Rakeem » pát, 11. črc 2008, 11:24

Tak se opět vrátíme k mystifikaci médií :lol:
Už zase na nás zkoušejí fintu :) Pořád dokola nám omílat, že Irán je hrozba. Všimli jste si kolik se najednou vynořilo článku? Nj když chce Busch zaú¨točit musí to udělat tak, že má důvod.
http://www.novinky.cz/clanek/142512-ira ... oc-eu.html
http://www.novinky.cz/clanek/144589-ira ... iraku.html
http://www.novinky.cz/clanek/144520-vid ... oletu.html
http://www.novinky.cz/clanek/143788-ira ... hrobu.html
http://www.novinky.cz/clanek/113668-sen ... -iran.html
http://www.novinky.cz/clanek/144670-vid ... -iran.html

Tím jsem vás nechtěl zabavit čtením na celý den, jen ukázat část toho jak se najednou stane nijak moc nezmiňovaná země, najednou takovou hrozbou, bez zjevného důkazu. A ještě jednu věc pro srovnání :?:

předtím
http://www.novinky.cz/clanek/144613-ira ... isice.html

potom
http://www.novinky.cz/clanek/144736-ira ... letla.html

no chápete to? :D
Nikdo nerozsvítí světlo,
aby je postavil do kouta nebo pod nádobu,
ale dá je na svícen, aby ti, kdo vcházejí, viděli.

Světlem tvého těla je oko. Je-li tvé oko čisté,
i celé tvé tělo má světlo. Je-li však tvé oko špatné,
i tvé tělo je ve tmě.

Hleď tedy, ať světlo v tobě není tmou!

Uživatelský avatar
Brandis
Příspěvky: 431
Registrován: pát, 30. kvě 2008, 09:47
Kontaktovat uživatele:

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod Brandis » pát, 11. črc 2008, 13:46

Je to vse o tom, ze Amici uz maji toliko "spojencu" ze uz se neda verit opravdu skoro nicemu, respektive se neda verit pozitivnimu nazoru na vec ;) natrazil sem ted treba na clanek o zmanipulovane ČT...ctete!!

http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=7728
Když nečekáte nic dobrého, nečekejte. Gabriel Laub
Nic není samo o sobě ani dobré, ani špatné. Záleží na tom, co si o tom myslíme. Shakespeare William

Uživatelský avatar
Brandis
Příspěvky: 431
Registrován: pát, 30. kvě 2008, 09:47
Kontaktovat uživatele:

Re: NWO - New World Order

Příspěvekod Brandis » úte, 15. črc 2008, 09:17

Krasa!!!novy "nekomerecni" tydenik v CR ktery se skutecne zabyva vsemi detaily a neni snad nikym ovlivnovan. Vrele dporucuju. Nize davam odkaz na jejich web.

http://www.czechfreepress.cz/site/
Když nečekáte nic dobrého, nečekejte. Gabriel Laub
Nic není samo o sobě ani dobré, ani špatné. Záleží na tom, co si o tom myslíme. Shakespeare William


Zpět na „Tlachání“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 hostů