Stránečka z Bible - čemu asi ovce věří

ArMi
Příspěvky: 207
Registrován: pon, 22. úno 2016, 17:45

Re: Stránečka z Bible - čemu asi ovce věří

Příspěvekod ArMi » pon, 26. zář 2016, 09:36

Dodatek ArMi a psychonaut: Nebudu tvrdit, že v otázce církve máš, nebo nemáš pravdu. Nevím.
Tento přístup by byl mnohem lepší, kdyby k němu nebyl napsán dodatek.
vím však, že jsi se momentálně stal médiem "bytosti" které můžeme říkat třeba "anticirkevník".
Ano, takto je odsouzen každý názor, který se nehodí do krámu.
Mimochodem Satan dle Satanovy bible píše, že Křesťanská církev je jeho největším přítelem, protože jeho vyzdvihla jako velkého odpůrce.

Ale to lidem s klapkami na očích nikdy nedojde. Svým jednáním mimořádně posilují negativní princip.

Ve skutečnosti všechny pozitivní a negativní síly tvoří jednotu a slouží Bohu.
A v jejím jménu teď chrlíš vše co ti zprostředkuje. Rozhodně si své příspěvky nepsal s jasnou myslí za svého pravého já.
Sundej si klapky z očí a nebo se vrať do stáda a vyzpovídej se z toho, že ses bavil s nenapravitelným hříšníkem.
Pokud chceš něco posuzovat a ne jen zprostředkovávat sebe jako médium, jdi a studuj. Čti. Praktikuj. Věnuj minimálně deset, dvacet let studiem religionstiky, její historie a vše co je s tím spojeno.
Za deset, dvacet let přijď a tehdy nám pověs co si myslíš o církvi. :idea:
Myslíš, že si nechám 20 let vymývat mozek? V té době už nemusí Ŕímskokatolická církev vůbec existovat (proroctví Malachiáše).

Nejnebezpečnější pro manipulátory a fanatiky je právě ten, kdo má znalosti z technických oborů a současně třeba alespoň teoreticky z psychologie a magie. Potom daleko snáze odhalí jakoukoliv manipulaci.

Svým prvním příspěvkem jsem chtěl jen jednu věc, aby se čtenář zamyslel nad několika nesrovnalostmi. Nic víc. Asi jsem někomu šlápl na kuří oko.

Uživatelský avatar
psychonaut
Příspěvky: 47
Registrován: čtv, 25. čer 2015, 13:50
Kontaktovat uživatele:

Re: Stránečka z Bible - čemu asi ovce věří

Příspěvekod psychonaut » pon, 26. zář 2016, 10:52

Prince_Rakeem: hovoríš o problematike či sa v kresťanstve dostatočne rozumiem.
Vyrastal som v silne kresťanskom prostredí, poznám sa z mnoho kňazmi, veľmi dobre poznám Bibliu a teológiu kresťanských cirkví - takže o mňa sa obávať nemusíš. :D

Zaujímavé odkazy
Katolícka cirkev oficiálne zakazuje antikoncepciu, orálny sex a masturbáciu !!!!

Katolícka cirkev má o sexualite stredoveké učenie, v mnohom ešte prísnejšie ako islam

Chápem, že v ateistickom Česku sa snažíte hľadať hlbší zmysel života, ale náboženstvo je trójsky kôň. A ak má človek veľa utrpenia v živote, tak by sa chytil aj slamky aby sa z toho vysekal a za takýchto okolností sa človek ľahko stane obeťou kresťanskej komunity.

Chápem aj tú propagandu alternatívnych médii ako hovoria, že návrat ku kresťanstvu zachráni Európu pred islamom. Takéto tvrdenie vyplýva z veľkej nevedomosti. Nie je všetko zlato čo sa ligoce.

Uživatelský avatar
Prince_Rakeem
Příspěvky: 221
Registrován: sob, 31. kvě 2008, 17:53
Kontaktovat uživatele:

Re: Stránečka z Bible - čemu asi ovce věří

Příspěvekod Prince_Rakeem » pon, 26. zář 2016, 20:48

ArMi: To je těžké s tebou. :lol:
Když ti lidé budou kývat na tvé názory a souhlasit s tebou, budeš jen dál rozšiřovat své domněnky a fantazie, že konáš správně; podpořen jejich energií.
Když ti budou lidé oponovat, nebo tě vyhodí z fóra (jak už se tak někde stalo), budeš se cítit dotčen, avšak silně. Protože přeci neunesli tvoji mocnou pravdu o světě a že jsi asi někomu šlápl na kuří oko. Tak tě raději umlčeli nebo se tě zbavili! :P
Když se tedy člověk rozhodne vést diskuzi a snaží se ti ukázat jiný pohled než je ten tvůj, aby jsi alespoň na chvíli byl schopen vidět věci z jiné perspektivy... dále slepě pokračuješ v nesmyslných spletích vět. :roll:
Co by jsi dělal ty s takovým člověkem?

PS: Už nebudu reagovat na tvé příspěvky, protože jsi neprokázal ani jeden náznak inteligentního komentáře a zdravého rozumu. Promiň.

psychonaut:
Chápem, že v ateistickom Česku sa snažíte hľadať hlbší zmysel života, ale náboženstvo je trójsky kôň. A ak má človek veľa utrpenia v živote, tak by sa chytil aj slamky aby sa z toho vysekal a za takýchto okolností sa človek ľahko stane obeťou kresťanskej komunity.

Chápem aj tú propagandu alternatívnych médii ako hovoria, že návrat ku kresťanstvu zachráni Európu pred islamom. Takéto tvrdenie vyplýva z veľkej nevedomosti. Nie je všetko zlato čo sa ligoce.
S tím částečně souhlasím. ;)

Rozumím. Já osobně jsem vyrostl dá se říct v ateistické rodině. Nejsem pokřtěný, nechodili jsme do kostela a ani nepraktikovali křesťanskou víru. Mám však pár velmi dobrých přátel, kteří vyrostli v silné křesťanské víře. Ano, někteří tím byli značně poznačeni a někteří, ti se slabší duchem především, si nesou známky výchovy až do teď. Avšak pár z nich jsou teď vynikající lidé, kteří dle mého úsudku přesahují běžnou sortu populace lidí.
Tak nevím, co si o tom myslet.
Kdyby nebylo církve, lidé věřící by se přiklonili k jiné víře. Je to lidská touha něčemu věřit.
Ty by jsi potom poukazoval třeba na to jak je zhoubné učení Aštara Šerana duchovní bytosti vyššího vědomí! :P
A všechno to konání, které by lidi dělali "ve jménu víry"...by bylo asi stejné jako teď.
Tak jak už napsal zebyja. Pedofilie, pýcha, namyšlenost, zkostnatělost, egoismus, atd......
to je vlastnost lidí, až lidé se pak řadí ke křesťanům nebo ateistům.
, nebo jakékoliv jiné víře.

Sjednocení lidí pod záštitou "něčeho" je a bude vždy potencionálně nebezpečné. Jelikož lidé uvnitř tohoto seskupení se nezřídka uchylují k izolaci od okolí. Nepřijímají reflexy z venčí a často se jen potvrzují ve svých utkvělých představách. Posilují si tím tak své ego a pocit výjimečnosti. Po čase zkostnatí ve svých názorech a už ani netuší, že žijí v bludu. Což ještě umocňuje odmítavost interakce z okolím. To se čase prohlubuje a prohlubuje až jsou zdegenerovaní na tolik, že škodí nejen sobě, ale svému okolí. Což vede k destrukci a zániku :P
Tak přirozeně vznikají různé spolky, skupiny, náboženství, kulturu a subkultury, sekty, atd... A? Jelikož člověk je tvor sociální a má potřebu se seskupovat, vybere si co je pro jeho osobu nejvhodnější a je to. :-)
Tím vším chci říct, že není třeba se bát. Dbejme hlavně na to, abychom my sami byli dobří lidé a mohli se tak stát příkladem pro ty, kteří své místo ještě nenašli.
Nikdo nerozsvítí světlo,
aby je postavil do kouta nebo pod nádobu,
ale dá je na svícen, aby ti, kdo vcházejí, viděli.

Světlem tvého těla je oko. Je-li tvé oko čisté,
i celé tvé tělo má světlo. Je-li však tvé oko špatné,
i tvé tělo je ve tmě.

Hleď tedy, ať světlo v tobě není tmou!

ArMi
Příspěvky: 207
Registrován: pon, 22. úno 2016, 17:45

Re: Stránečka z Bible - čemu asi ovce věří

Příspěvekod ArMi » pon, 26. zář 2016, 22:37

ArMi: To je těžké s tebou. :lol: Když se tedy člověk rozhodne vést diskuzi a snaží se ti ukázat jiný pohled než je ten tvůj, aby jsi alespoň na chvíli byl schopen vidět věci z jiné perspektivy... dále slepě pokračuješ v nesmyslných spletích vět. :roll: Co by jsi dělal ty s takovým člověkem?
Nemám problém přijmout jakýkoliv jiný pohled. Sám mě obviňuješ přesně z toho samého, jak se chováš vůči mě.

Ptáš, se co bych dělal s takovým člověkem? Pravidla fóra neporušuji: viewtopic.php?f=23&t=516 U tebe je bod 4 na hraně. Jsem přesvědčen, že každý čtenář si dokáže udělat názor sám a nebylo by podle mě rozumné tvé "výpady" mazat. Obrázek, co postnul Firzen do tohoto vlákna naprosto jasně porušuje body 2 a 3 pravidel fóra.

To co mi předhazuješ jsou jen odsudky:
PS: Už nebudu reagovat na tvé příspěvky, protože jsi neprokázal ani jeden náznak inteligentního komentáře a zdravého rozumu. Promiň.
Na to jsi přišel jak? Ve tvém pojetí světa každý člověk s jiným názorem nemá inteligenci a rozum? Mysli si to dále - je to smutné.

Opravdu poctivě a přesně čtu co píšeš. Ty sám máš klapky na očích a to co píšu vidíš přes temný filtr jako nesmyslné spleti vět. Právě tím, že jsou pro tebe nesmyslné dáváš najevo, že jsi to nepochopil a někdy spíše ani nečetl.

To není z tvé strany férová diskuse. Inu, podle sebe soudíš jiné. A ještě navíc se snažíš vyvolat dojem, že já takto odsuzuji tebe. Ukaž mi jediné místo, kde bych takto odsuzoval tebe.

Je možné, že tě už někdo takto "naprogramoval" a takovéto komunikační hry vytváříš polovědomě.


To cos napsal Psychonautovi je celkem rozumný názor, s většinou bych souhlasil.
Naposledy upravil(a) ArMi dne úte, 27. zář 2016, 12:02, celkem upraveno 10 x.

Uživatelský avatar
clario
Příspěvky: 693
Registrován: čtv, 29. kvě 2008, 16:08
Kontaktovat uživatele:

Re: Stránečka z Bible - čemu asi ovce věří

Příspěvekod clario » úte, 27. zář 2016, 00:22

Armi: směl bych mít malý smělý dotaz? Kolik je ti let? Případně co jsi za znamení?
Earth shakes,
Stone breaks
The forest is at your door
The dark sleep is broken
The woods have awoken
The trees have gone to war

holka21
Příspěvky: 47
Registrován: ned, 21. čer 2015, 17:08

Re: Stránečka z Bible - čemu asi ovce věří

Příspěvekod holka21 » stř, 28. zář 2016, 20:28

Armi:
Máš problém se špatným egem(tzv. sobectvím) cítila jsem to skoro v každé tvé odpovědi, dřív jsem neměla odvahu ti to napsat, jelikož jsem posera! Přiznávám jsem prostě posera, jeden z mých největších bloků je strach z obraného reflexu sobectví(tedy špatného ega). Nyní v mém textu ucítíš mé naštvaní, pokud máš rozvinuté cítění. Mám vztek na špatné ego a nechala jsem ho rozvinout, aby jsi viděl ;-) . Aspoň zde krásně vidíš , jak se člověk chová, když je naštvaný(tzv. ovládnutý špatným egem/sobectvím).

Nyní už jsem klidná :-) Chtěla jsem ti jen ukázat, jak se chovají naše špatná ega v nás ;-) Je to obraný reflex sobectví naštvat se a psát ze vzteku. A proto pokud neovládneš své ego, půjdeš do mě. Jenže já se našeho špatného ega už nebojím ;-) Dostala jsem odvahu, jen díky tomu, že mě potkala rána, přišla jsem o měsíc práce, kterou jsem chtěla věnovat druhým, ale díky svému strachu jsem to neudělala a tak se to vymazalo, díky mé hlouposti. Ukázalo mi to, že pokud se budu bát, tak nikdy nic nedokáži a má práce bude zbytečná. Spousta lidí na něčem pracuje, ale díky strachu to nikdy nedají na veřejnost i když jejich práce je dokonalá :-(
¨
Nyní vidím, že jsem neublížila jen tobě, ale i sobě, že jsem ti nenapsala, to co cítím. Nejsi špatný, nikdo z nás není, ale musíme si přiznat, že se necháváme ovládat našimi sobectvími a nejednáme čistě. Pracuji s tím v astrálu a učím se o sobectví. Došla jsem k ohromnému poznání a všech různých pastí ega a chtěla bych to dát dál. Dojalo mě spousty informací, které jsem se začala dovídat. Zde to neudělám, jelikož to nepatří k tématu které se tu píše, ale hodlám sem napsat text, který by vám ukázal mou práci, už bych ráda napsala něco málo o sobě to ve stručnosti, co jsem celou dobu skrývala, nejen zde na těchto stránkách, ale i v celém svém životě.

Omlouvám se za ty přepisování a mazání textu, četla jsem o tom. Upřímně a bez studu přiznávám, je to jen kvůli tvému sobectví a mému strachu o kterém jsem psala v prvním odstavci. Nechtěla jsem ti ublížit tím, že rozvinu tvé sobectví svým textem a tím se rozvinul můj strach, napsala jsem text, ale po několika hodinách jsem ho vymazala, jelikož mě napadlo, že ti to ublíží. Ale pokud se budu bát poškodit ego druhých svou upřímností, budu se stále jen bát a nikdy vám nepředám to na čem celý život pracuji ! A nikdy se nestanu čistou duší a tím vezmu šanci i druhým, kterým bych pak na základě mé celoživotním potyčkám s egem mohla pomoci a posunout je dál, když to ovšem přijmou.

Takže Armi důležité pro tebe je jedno uvědomit si to, že jsi ovládán sobectvím! Ptal jsi se mě jestli miluji sebe. Nemilovala jsem se a proto jsem nemohla milovat druhého a proto jsem ti nenapsala upřímně, co si myslím a co cítím. Napsala bych víc, ale bylo by to pak velmi dlouhé. Záleží mi na tobě, jelikož jsi můj bratr, jako všichni jsou mými bratry a sestrami a proto jsem ti napsala tento pro tvé ego velmi dráždící text, ale já prostě musím! Nežiji proto, abych se věčně skovávala a měla strach a tím ubližovala druhým. Žiji proto, abych rozdávala čistou lásku a příjímala čistou lásku ;-)

Nejsem bez chyby a nebojím se to přiznat, pokud ani ty, tak to bude jen dobře. Pokud se budeš vzpírat, tak já s tím nic nenadělám. Rozhodnutí a volba je už jen na tobě a tvé lásce uvnitř tvého srdce ;-)

ArMi
Příspěvky: 207
Registrován: pon, 22. úno 2016, 17:45

Re: Stránečka z Bible - čemu asi ovce věří

Příspěvekod ArMi » čtv, 29. zář 2016, 08:31

Jak uživatel Prince_Rakeem, tak i Zebyja tak i Psychonaut se dokázali držet tématu tohoto vlákna. To od nich musím ocenit. V porování s tvým výtvorem.
Armi: Máš problém se špatným egem(tzv. sobectvím) cítila jsem to skoro v každé tvé odpovědi, dřív jsem neměla odvahu ti to napsat, jelikož jsem posera! Přiznávám jsem prostě posera, jeden z mých největších bloků je strach z obraného reflexu sobectví(tedy špatného ega). Nyní v mém textu ucítíš mé naštvaní, pokud máš rozvinuté cítění. Mám vztek na špatné ego a nechala jsem ho rozvinout, aby jsi viděl ;-) . Aspoň zde krásně vidíš , jak se člověk chová, když je naštvaný(tzv. ovládnutý špatným egem/sobectvím).
To, cos vytvořila, je kompletní Out of topic a porušení bodu 2 pravidel fóra - příště si založ vlastní vlákno. Dokážeš na dané téma - nesrovnalosti v křesťanství něco napsat a nebo dokážeš jen spamovat jiná vlákna? A nebo je diskuse na toto téma nad tvoje možnosti? Držet se tématu vyžaduje určitou vnitřní kázeň a ta ti pravděpodobně chybí.

V knize Temná stránka hledačů světla je napsáno, že každý z nás má všechny negativní vlastnosti. Takže to nemá cenu vůbec řešit, pouze přijmout. Pokud ve mě chceš cokoli vidět, tak to uvidíš. Ale opět, do určité úrovně člověk spíše projektuje svoje vlastnosti - tzn. podle sebe soudíš jiné.

Jestli je pro mě důležité si něco uvědomovat nech laskavě na mě. Dle tvých textů to vypadalo, že problémy v životě, které potřebuješ řešit, máš ty sama. Jinak co se týče tebe konkrétně nevnímám nic - nemá to smysl se tím dále zatěžovat.

holka21
Příspěvky: 47
Registrován: ned, 21. čer 2015, 17:08

Re: Stránečka z Bible - čemu asi ovce věří

Příspěvekod holka21 » čtv, 29. zář 2016, 10:55

Dobře, jinak i jsem to psala, že to nepatří k tématu, takže pokud to někomu vadí, omlouvám se, že to některé poškodilo, ale stejně v tom oč jsem se snažila a kvůli čemu ten příspěvek psala, žádný výsledek nemělo, tak v tom případě nemám dál, co říct :-? A musím ustoupit, ale ne ze strachu, ale z respektu tvé volby, ale to už jsem psala. Takže jsi nepochopil, že tě do ničeho nenutím!

A pokud mě správci budou chtít odsud vyhodit, z porušení pravidel, tak ať to učiní, mě se svět nezboří. A ani mě to nijak nezasáhne ;-) Prostě půjdu dál ;)

A jinak máš pravdu, negativní vlastnosti mají hledači světla(je to tak správně), ale je potřeba navíc mít ty negativní vlastnosti pod kontrolou ;-)
Jinak je to špatně. :frow:

Máš pravdu problémy jsem měla, ale nebyl nikdo zde, kdo by mi s tím pomohl :-(
Ale to, že jsem měla nějaké problémy předtím neznamená, že je mám stejné i nyní, takže to, co bylo, už nyní nemusí být platné ;-)

Uživatelský avatar
Firzen
Příspěvky: 225
Registrován: úte, 27. dub 2010, 21:57
Bydliště: Adamov
Kontaktovat uživatele:

Re: Stránečka z Bible - čemu asi ovce věří

Příspěvekod Firzen » čtv, 29. zář 2016, 14:20

Holka21: Umíš naslouchat svému srdci a vidět Pravdu. Gratuluji ti k tomu, že jsi to zvládla!
Respice finem et non peccabis.

Uživatelský avatar
Jarda
Příspěvky: 400
Registrován: ned, 01. čer 2008, 17:50

Re: Stránečka z Bible - čemu asi ovce věří

Příspěvekod Jarda » čtv, 29. zář 2016, 19:05

To, cos vytvořila, je kompletní Out of topic a porušení bodu 2 pravidel fóra - příště si založ vlastní vlákno.
Navrhuji trest smrti. O víkendu si zajedu do Prahy vyzvednout od Firzena "tepafon".
Dělám si srandu. Podle mě je ArMi pošuk a můžeš ho klidně ignorovat. :lol:
Spokojený je ten kdo má splněné svoje potřeby. Šťastný je ten, kdo si to uvědomuje.
Nespokojený je ten kdo nemá splněné svoje potřeby. Nešťastný je ten, kdo si to uvědomuje. ;-)

Uživatelský avatar
Prince_Rakeem
Příspěvky: 221
Registrován: sob, 31. kvě 2008, 17:53
Kontaktovat uživatele:

Re: Stránečka z Bible - čemu asi ovce věří

Příspěvekod Prince_Rakeem » čtv, 29. zář 2016, 21:08

Jarda: tepafon.... :lol: :lol: :lol: tolik srandy navečer a v tomto téma? To jsem tedy nečekal. 8-)

Myslím, že toto téma už vyplýtvalo svoji energii a pokud ji nechceme nechat opět oživit tím, že se všichni pustí do ArMiho, čímž nepomůžeme k poznání ani ArMimu, ani sobě, navrhuji téma zavřít.
Pokud ovšem nemá nikdo ještě nějaké nezodpovězené otázky. :idea:
Nikdo nerozsvítí světlo,
aby je postavil do kouta nebo pod nádobu,
ale dá je na svícen, aby ti, kdo vcházejí, viděli.

Světlem tvého těla je oko. Je-li tvé oko čisté,
i celé tvé tělo má světlo. Je-li však tvé oko špatné,
i tvé tělo je ve tmě.

Hleď tedy, ať světlo v tobě není tmou!

ArMi
Příspěvky: 207
Registrován: pon, 22. úno 2016, 17:45

Re: Stránečka z Bible - čemu asi ovce věří

Příspěvekod ArMi » čtv, 29. zář 2016, 21:33

Navrhuji trest smrti. O víkendu si zajedu do Prahy vyzvednout od Firzena "tepafon".
Dělám si srandu. Podle mě je ArMi pošuk a můžeš ho klidně ignorovat. :lol:
Pokud vám dojdou věcné argumenty, tak dokážete jen plivat špínu. A diskusi se snažíte vyřadit naprosto irelevantními a zlostnými příspěvky. Jedná se ovšem o skrytou formu manipulace. O jisté úrovni a kultuře diskuse či přesněji každého jednotlivého diskutujícího to svědčí. Každý svým vlastním projevem pošpiní sám sebe. Jen se podívejte do vlastního zrdcadla na Vaše vlastní výtvory.

Tady nejde o mě, ale o to, že není vhodné do jednoho tématu psát něco naprosto jiného.

Pravidla, která jste si odsouhlasili:
4. Jakékoliv nadávky či urážení nebo podobné napadání někoho v té či oné formě nebude tolerováno a bude vymazáno. Jestli chcete někomu nutně sdělit, že je "pako vypatlaný", ví to už uživatel sám nebo mu to sdělte opět prostřednictvím SZ.
Je tvůj výštěk porušením bodu 4 nebo ne?
...
Tentokrát souhlas. Špiněním druhého mi určitě k poznání nepomůžete. K poznání možná ano, ale spíše ubohosti toho, kdo se k něčemu takovému sníží.

Očekával jsem civilizovanou a slušnou diskusi o problémech křesťanství. Výše uvedenou formou manipulace problém ovládání lidí v jedné z největších církví jakoby smetete pod stůl. Ale tím se ho nezbavíte.
Naposledy upravil(a) ArMi dne čtv, 29. zář 2016, 22:03, celkem upraveno 3 x.

Uživatelský avatar
Jarda
Příspěvky: 400
Registrován: ned, 01. čer 2008, 17:50

Re: Stránečka z Bible - čemu asi ovce věří

Příspěvekod Jarda » čtv, 29. zář 2016, 21:54

Princ, Armi:

Napsal jsem to z několika důvodů
1) zastat se uživatelky "Holka21"
2) zcela otevřeně a upřímně poskytnout nevyžádanou zpětnou vazbu... občas je fajn pocit, říct něco co mi dlouho leží na srdci :-D Co se upřímnosti týče, představme si hypotetickou situaci, že všichni si myslí, že někdo je pošuk, ale nikdo to nikdy tomu člověku neřeknou a ten člověk má o sobě opačné mínění. Měl by dotyčný mít zájem znát pravdu?
3) plivat špínu na ArMi-ho viz bod 2. říct něco co mám dlouho na srdci
4) odvést pozornost od manipulace v církvích a ututlat jejich problémy... nebo něco takového :-D

Co to o mě svědčí nedovedu posoudit. Nelpím na tom, abych měl image svatého může.
Sdělil jsem co jsem sdělit chtěl, takže nebudu dále urážet. S vláknem nebo mými příspěvky naložte, jak uznáte za vhodné.
Spokojený je ten kdo má splněné svoje potřeby. Šťastný je ten, kdo si to uvědomuje.
Nespokojený je ten kdo nemá splněné svoje potřeby. Nešťastný je ten, kdo si to uvědomuje. ;-)

Uživatelský avatar
Prince_Rakeem
Příspěvky: 221
Registrován: sob, 31. kvě 2008, 17:53
Kontaktovat uživatele:

Re: Stránečka z Bible - čemu asi ovce věří

Příspěvekod Prince_Rakeem » čtv, 29. zář 2016, 22:51

Jarda:
bod 2. hypotetickou situaci jsem si představil živě. :roll: A jestli by dotyčný měl mít zájem znát pravdu? Měl a pokud nemá, stejně se s ní dřív nebo později setká.
bod 4. myslím, že o to se tu přece snažíme všichni! :twisted:
Nikdo nerozsvítí světlo,
aby je postavil do kouta nebo pod nádobu,
ale dá je na svícen, aby ti, kdo vcházejí, viděli.

Světlem tvého těla je oko. Je-li tvé oko čisté,
i celé tvé tělo má světlo. Je-li však tvé oko špatné,
i tvé tělo je ve tmě.

Hleď tedy, ať světlo v tobě není tmou!

ArMi
Příspěvky: 207
Registrován: pon, 22. úno 2016, 17:45

Re: Stránečka z Bible - čemu asi ovce věří

Příspěvekod ArMi » pát, 30. zář 2016, 07:42

Cesta k Bohu vede k pokoře jednotě, soucitu a lásce. To, co mi tady představují někteří jednající jako hulváti, kteří se omylem vydávají za křesťany, je přesně pravým opakem.


V lidech, kteří sejdou z cesty se hromadí extrémní vnitřní agrese. Nekteří z vás by alespoň teoreticky byli ochotni vraždit. Zmínka o tepafonu vypadá jako černý humor, ale ve skutečnosti je to skrytá touha někomu ubližovat. Uvést tepafon do provozu je daleko složitější než zapnout elektřinu - to se Vám nepovede ani kdyby jste ho měli.

I v Bráně máte zmíněnu moudrost: "Jak kdo zaseje, tak bude sklízet." A co čekáte že vyroste z nenávistných výlevů?

Podle ruského léčitele S.N.Lazareva dojde po nahromadění agrese přes určitou míru k blokaci. Agrese je pro duši jedem. Duše je hodnotnější než tělo a proto, aby se mohla zachránit, započne se proces blokace. Blokace se může projevit třeba tak, že člověk poztrácí všechny schopnosti získané duchovním cvičením. Pokud to nestačí, tak mu osud začene stavět do cesty jednu překážku za druhou až do té doby než věci jako je astrální cestování či magie nezavrhne úplně. Pokud ani to nestačí, tak nastupují silnější formy blokací jako třeba těžké nemoce nebo rány osudu.

Mohou se aktivovat i různé další rozkladné programy na úrovni pole jednotlivých jedinců.

Ono takovou blokaci je možno vidět na některých jedincích v přímém přenosu. Třeba na úpadku způsobu vyjadřování.

V současné době - tím myslím roky 2016 - 2020 došlo na úrovni lidstva k takovému nahromadění agrese, že se zesílil karmický odraz. Dříve mohl člověk škodit celý život a byl zdravý a nikde se to neprojevilo - poškodil si tím "jen" svoji karmu. Dneska ho může podobné jednání zasáhnout již za několik let.


Abych se vrátil ke křesťanské církvi, tak karma existuje i na úrovni skupiny ať chcete nebo ne. A i když se někajaký člen skupiny chová slušně, tak i toho zasáhne, protože nevědomě tuto skupinu posiloval svoji životní silou. To je jako kdyby někdo chtěl být po 2 SV válce vzorným fašistou. Právě křesťanská církev se ve středověku chovala podobně krutě jako dnešní islám a karmický odraz dopadne v nějaké formě na všechny její členy ať to chtějí nebo ne.

Uživatelský avatar
Prince_Rakeem
Příspěvky: 221
Registrován: sob, 31. kvě 2008, 17:53
Kontaktovat uživatele:

Re: Stránečka z Bible - čemu asi ovce věří

Příspěvekod Prince_Rakeem » pát, 30. zář 2016, 08:27

Nikdy bych neuvěřil, že je něco takové možné. Ale ono je. Proto zamykám téma.
Nikdo nerozsvítí světlo,
aby je postavil do kouta nebo pod nádobu,
ale dá je na svícen, aby ti, kdo vcházejí, viděli.

Světlem tvého těla je oko. Je-li tvé oko čisté,
i celé tvé tělo má světlo. Je-li však tvé oko špatné,
i tvé tělo je ve tmě.

Hleď tedy, ať světlo v tobě není tmou!


Zpět na „Náboženství“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů