Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Norther
Příspěvky: 14
Registrován: sob, 04. pro 2010, 23:21

Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod Norther » pon, 04. úno 2013, 21:45

Predpokladajuc ze reinkarnacia existuje, je mozne vystopovat reinkarnaciu Adolfa Hitlera ?
Podla coho sa zistuje dalsia reinkarnacia Dalailami po jeho smrti ?
Aky dlhy casovy interval moze byt medzi smrtou a reinkarnovanim ?
Ako zistim kto som bol v minulom zivote ?

Uživatelský avatar
zebyja
Příspěvky: 131
Registrován: stř, 16. led 2013, 22:23

Re: Adolf Hitler

Příspěvekod zebyja » úte, 05. úno 2013, 10:49

Predpokladajuc ze reinkarnacia existuje, je mozne vystopovat reinkarnaciu Adolfa Hitlera ?
To je dost obtížné.. k čemu by to bylo?
Podla coho sa zistuje dalsia reinkarnacia Dalailami po jeho smrti ?
V Tibetu, ke každému, jenž má právě sedmé narozeniny (Tím myšleno, že je tu sedm let), přijde astrolog a předpoví mu pro něj nejvhodnější osud.. U některých se objeví poslání podobné tomu dalajlamovo.. a tak dají takovému hochovi vybrat z velkého množství hraček.. pokud si vybere správně.. je to dalajlama..
Aky dlhy casovy interval moze byt medzi smrtou a reinkarnovanim ?
Pokud vím, tak meze se nekladou, lze to rychle a také lze čekat stovky let.. závisí to na tom, jak se rozvineš.. pokud se Ti podaří udělat velký pokrok, zpravidla buď čekáš až ho ostatní dosáhnou také, nebo jdeš ostatním pomoci.. Také se mluví o tom, že světů jako je náš, je víc a tak se můžeš inkarnovat i do jiných světů.. Mě se to, ale jeví spíše tak, že duše tak nějak rádi tvoří skupinky a inkarnují se spolu, resp. poblíš..
Ako zistim kto som bol v minulom zivote ?
Já osobně se domnívám, že nejlepší způsob je přirozenou cestou.. Když se Ti pročistí čakry a probudíš v sobě úplné Já, vzpomeneš si sám od sebe.. nebo alespoň, tak jsem to četl.. co jsem slyšel, tak si ale ještě před pročištěním čaker a dosažení úplného já můžeš vzpomenout na některé části svých minulých životů..
Jinak to jde hypnózou a také všemi různými jinými metodami.. Já osobně s tím zkušenosti nemám.. ale možná se tu objeví nějaká duše, která Ti doporučí někoho, kdo ti Tvé minulé životy zjistí.. Nemá to ale sloužit pro srandu a ani pro tvůj klid nebo pro zajímavost.. Kdybych já uměl někomu vyvolat vzpomínky na minulý život.. dělal bych to proto že mě přesvědčil, že chce poznat sám sebe.. né proto že je zvědavej..
Inteligentní člověk umí řešit problémy.. Genius jim umí předcházet..

Norther
Příspěvky: 14
Registrován: sob, 04. pro 2010, 23:21

Re: Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod Norther » sob, 16. úno 2013, 00:13

Tvoje vedomosti pochadzaju iba z knih a internetu ?

Uživatelský avatar
Vlado
Příspěvky: 4
Registrován: ned, 27. dub 2014, 10:31
Bydliště: Dubnica nad Váhom

Re: Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod Vlado » ned, 01. čer 2014, 11:09

Čo sa týka toho pokroku keď tu ktosi spraví veľký pokrok nemyslím si že by mal čakať až ostatný spravia to isté, zjavne to nedáva logiku pretože ľudia ktorí sa zaoberali duchovnom meditáciou, reinkarnáciou a snažili sa o duševný vývoj tu boli už dávno pred nami, ešte v staroveku a praveku dokonca sa možno jednalo o viac spirituálne éry ako je tá dnešná. Dnes je duchovno masovo nepríjmané alebo sa preferuje slepý dogmatizmus t.j. brzdenie vlastného vývoja lpením na poriadku ktorý vymyslel už niekto druhý (kresťanstvo, Islam,..) Aj keď sa síce zdá že ľudia na svete čoraz viac vystupujú z materializmu a zaoberajú sa duchovnou stránkou života aj tak si nemyslím že je to dôvod čakať.. Myslím si že zavŕšením reinkarnácie sa vývoj duše nekončí pravdepodobne existujú ešte vyššie existencie a roviny bytia od tejto, aj keď už niesu prístupné na Zemi.. Čiže primárnou úlohou duše je zrejme vymanenie sa z kolobehu reinkarnácii a očistenie sa od karmy, staré duše často chodia na Zem pomáhať nie z toho dôvodu že sa im tu páči alebo chcú na niekoho čakať (možné je aj to ale určite nie na celé ľudstvo) ale aby sa zbavili svojich dlhov a mohli už opustiť túto rovinu existencie.. Aké sú tie ďalšie roviny o tom môžme akurát tak špekulovať, zaujímavá je teória Roberta Monroa ktorý údajne navštívil svojho známeho z čias keď bol ešte na Zemi v nejakej vyššej rovine bytia, žil tam na nejakej inej planéte s ďalšími bytosťami a nepodliehal inkarnačnej amnézii ako je tomu u ľudí na Zemi,.. Monroe tiež popisuje že rozvoj duše ide po akýchsi úrovniach pričom by to malo byť po "magických" 7 stupňoch 1-7 Rastlinná forma 8-14 Živočíšna forma 15-21 ľudská forma a následne už tie vyššie ťažko povedať či tiež fyzické alebo nefyzické..

Uživatelský avatar
Elen
Příspěvky: 287
Registrován: ned, 21. dub 2013, 17:44
Bydliště: Okres Znojmo

Re: Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod Elen » pon, 02. čer 2014, 16:21

K tomuhle tematu asi co člověk to názor:-) Já třeba znám zatím své tři minulé životy, dopátrala jsem se k nim vicero technikama a ted to zkouším poprvé hypnozou. Zatím jako "pro mě" nejuspěšnější technika je že to prostě chci vědět a ono si to už někde cestičku najde. Ohledně toho, jestli si ze svych minulých životů dělám srandu...to snad ani nejde:-) Je to pro mě dost osobní a vážná věc a jsem ráda, že mi to pouze dokázalo objasnit spoustu věcí a problémů v tomto životě, které jsem až ted dokázala nechat odplout a že mě to nějak nepolapilo. Co se týká reinkarnace Adolfa Hitlera, stěží se k tomu někdo otevřeně přizná. Zatím jsem se nesetkala s žádnou takhle světově známou osobností, až na jednu. Ale dotyčný z toho nikterak netěží a popravdě to snad ani nejde. Někdy mám pocit, že pravě ta reinkarnace, které byli dřív trochu slavnější se zrovna v tomto zrození o minulé životy zajímají opravdu málo, takže na ně je těžké přijít:-) A je to tak asi dobře:-)

Uživatelský avatar
Turbo
Příspěvky: 58
Registrován: sob, 06. úno 2010, 17:46
Kontaktovat uživatele:

Re: Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod Turbo » ned, 10. srp 2014, 20:52

I přesto, že budeme předpokládat že reinkarnace existuje, a já věřim že ano, tak je možné, že se Adolf neinkarnoval :D Někde jsem četl, že byla nějaká dívka údajně posedlá hned několika démonama a jedním z nich byl Adolf.. :) Nevybavuju si jak se jmenovala, ale je to známý případ, její jméno mi splývá s několika jinými případy posednutí :D Takže jak psal tady Vlado, je možné že je teď jako jiná forma existence :D

HANTA
Příspěvky: 8
Registrován: ned, 16. lis 2014, 16:25

Re: Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod HANTA » ned, 16. lis 2014, 18:12

Typujem, ze tato tema bola vytvorena v duchu "Hitler je ta najtemnejsia dusa, kde je asi teraz reinkarnovany" :)
Premyslal vsak uz niekto z vas, ze to moze byt uplne inak...
Urcite sa na tomto fore najde par dusi, ktore uznavaju ze aj zvierata maju dusu. Nie je v ich ociach "Hitler" kazdy radovy klasicky obcan??? Ved si povedzme uprimne, KOLKO zvierat musi polozit zivot, aby nakrmilo a osatilo takeho priemerneho človeka?(Nehovorim, ze som vynimka) A to hovorím, "len o smrti"... Nemame nahodou v ociach takeho cloveka vsetci tony krvi na rukach???
Kto za to moze? Ten co seka hlavy? Ten, ktory ho zamestnava? Ten, ktory to predava? SPOTREBITEL???

Kto ma nasvedomi vsetky tie zivoty v koncentračných taboroch? Polozte si tu otazku.! Iba Hitler, ktory daval prikazy? Generaly? Alebo snad vojaci, ktory "MUSELI" na prikaz zabijat?
Povedzme, ze je to tak.. ze za to moze hlavne Hitler... pretoze bol na "vrchole", a daval rozkazy...
Logicky sme potom prave MY TI, ktory mozu za smrt vsetkych tych zvierat... My urcujeme dopyt.
Mozno zvierata nemaju dusu, a my ich teda mozme s "usmevom" zabijat... mozno...

Mozno je "Hitler" vas sused... a je uplne normalny... :D

Uživatelský avatar
Elen
Příspěvky: 287
Registrován: ned, 21. dub 2013, 17:44
Bydliště: Okres Znojmo

Re: Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod Elen » ned, 16. lis 2014, 21:59

Někde jsem četla, že jsou inkarnace, které se někomu mohou zdát jako zlé duše, ale vůbec to tak nemusí být. vemte si Jidáše, zradil, ale zradit musel. Jinak by se nesplnilo jakési proroctví, kdyby nezradil on, musel by to udělat třeba někdo jiný. Možná i Hitleruv ukol na teto zemi nelze soudit lidským rozumem:-)

Uživatelský avatar
Firzen
Příspěvky: 225
Registrován: úte, 27. dub 2010, 21:57
Bydliště: Adamov
Kontaktovat uživatele:

Re: Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod Firzen » ned, 16. lis 2014, 23:12

Jednou se mi zdál o Adolfovi sen. Ležel vedle mě, a všichni se ho nesmírně báli. Vím ale, že nebyl vůbec zlý, spíš měl ve svém nitru mnoho těžkostí. V tom snu to tehdy vyznělo tak, že on sám byl obětí. Myslím si, že to byl úplně pohodový chlápek, jen prostě měl pohnutý osud, který nezvládl změnit.
Respice finem et non peccabis.

Uživatelský avatar
Elen
Příspěvky: 287
Registrován: ned, 21. dub 2013, 17:44
Bydliště: Okres Znojmo

Re: Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod Elen » ned, 16. lis 2014, 23:26

páánečku S Hitlerem v posteli...to by byl bestseler.-) nemohla jsem si pomoct:-)

HANTA
Příspěvky: 8
Registrován: ned, 16. lis 2014, 16:25

Re: Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod HANTA » úte, 18. lis 2014, 10:45

No nie su vzdy veci take, ake sa zdaju... Treba sa asi na vsetko niekedy pozerat z viacerych uhlov.. Velakrat dojdem k nejakemu názoru, a po týždni si poviem... som ja ale blbec.... :D

Uživatelský avatar
Tidus
Příspěvky: 313
Registrován: pát, 30. kvě 2008, 15:47

Re: Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod Tidus » úte, 18. lis 2014, 20:34

Jde o to, co považujete za člověka. Řekl bych, že tu mícháte dvě věci dohromady. Já vidím Hitlera jako příšernýho diktátora a vraha. Věřím, že člověka tvoří ta samotná osoba, která má tělo, určitý způsob uvažování, zkušenosti a podobně. Zkrátka to co umře. Samotnoá duše je pouhý pozorovatel. Nemůže za činy osoby, jejíž život prožívá. Možná je to z její strany oběť, že žila jako Hitler. To ovšem nepovažuju za součást jeho osobnosti.

Dále k tomu zabíjení zvířat. Rozeznávat dobro a zlo máme bohuželzakořeněné z různých hloupých ideologií, které tu byly v minulosti. Stále je to ale pouze něco, co si vymyslel člověk. Z hlediska přírody je úplně jedno, jestli někoho třeba zabijete. Jedno to není pouze lidem, kterých se to týká, a samozřejmě i nám (obvykle). Proto věřím, že pokud je něco jako karma, tak to může fungovat jedině na pocitu viny. Ne však na základě samotného činu.
Vzdáš se jednou, vzdáš se vždycky...

HANTA
Příspěvky: 8
Registrován: ned, 16. lis 2014, 16:25

Re: Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod HANTA » stř, 19. lis 2014, 12:25

Zaujmave, Tidus... :D S toho prveho urivku... Zaujma ma teda tvoje odôvodnenie toho, z akeho dovodu tu ta "dusa" teda je..? Aby pozorovala... a? Ucila sa tym? Trpela pohladom, ze co to zas to telo(ktore jej bolo pridelené) "vytvara"...? :D

k druhemu... Takze tym padom veris, ze napr nejaky chlap co znasilni 10 zien, potom ich zabije.. bez výčitiek budeme mat dobru" karmu"A napr v buducom zivote sa narodi ako "najuznavanejsi greenpeasak"? :-? Znamena to, ze staci mat pod kontrolou nase emocie(pocit viny) ako napr vo filme equilibrium... a sme za vodou?

Uživatelský avatar
Lama
Příspěvky: 376
Registrován: úte, 01. bře 2011, 10:19

Re: Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod Lama » sob, 22. lis 2014, 00:04

Dokud nechcípneš můžeš se tak maximálně podobně dokonečna domnívat :D
-->> http://speciesrerum.webnode.cz/

Přej si - Popros - Představ si že to máš - Poděkuj

Laska=Ja=Buh=Bytí=Zivot

HANTA
Příspěvky: 8
Registrován: ned, 16. lis 2014, 16:25

Re: Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod HANTA » sob, 22. lis 2014, 13:05

Ja sa domnievam, ze existuje Novy Zeland... Pretoze som ho nikdy nevidel... :D

Uživatelský avatar
Tidus
Příspěvky: 313
Registrován: pát, 30. kvě 2008, 15:47

Re: Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod Tidus » ned, 23. lis 2014, 08:29

HANTA: Věřím, že ta duše je v člověku kvůli prožitku. To je podle mě také pravděpodomným účelem všeho co může existovat. Bylo by na dlouho to tu celé popsat jak to myslím, ale pokusím se to napsat ve zkratce.

Věřím, že jsme tu pro to, abychom se tu něco naučili. Za x životů možná nasbíráme dost zkušeností na to, aby jsme se povznesli na vyžší bytost. A dál možná (jak se často popisuje) budeme natolik na výši, že splyneme zase s bohem. "My" jsme určitá duše, která sídlí v těle a zažívá to, co dělá tělo. Aby jsme viděli svět z různých úhlů pohledu, tak ho okusíme ve více tělech s různým způsobem myšlení. To myšlení ale není naše. To umře spolu s tělem. Co zůstane jsou ty zkušenosti. Takový "záznam" o prožitém životě uložený v duši.

(zde jsem psal, že "my" jsme ta nesmrtelná duše. Je to jen pro jednodužší vysvětlení, protože ve skutečnosti by více sedělo, že "my" jsme ta těla, která umřou)

Život jaký prožijeme je podle mě zřejmě daný, aby jsme se v něm naučili to co potřebujeme. Někdo věří, že jsou dané jen záchytné body, někdo věří, že je předurčený jen tím, jaká nám byla dána povaha. Já věřím, že je daný do detailu. To se ovšem nijak neprojevuje, protože svým jednáním v podstatě rozhodujeme o tom, jak je to dané. Duše se třeba mohou i "domluvit", jaký život prožijí a jak se navzájem ovlivní, aby se naučili to co potřebují. Například se domluví, že jedna druhé velice ublíží, a ona se s tím pak bude učit vyrovnat.

Z prvního odstavce je zřejmé, proč absolutně nevěřím na přenášení karmy mezi různými životy. Z druhého zase proč nevidím důvod, proč někoho trestat za to co udělal. Zvířata taky dělají hrozné věci. Natož různé parazitické organismy. Celá příroda je velice krutá a ne vždy to má důvod jen přežití. Někdy jde jen o zkvalitnění života nebo ukázku nadřazenosti. A ze stejných důvodů je krutý i člověk. Nevidím důvod, proč by měl vesmír někoho trestat. Jak se ale také často omýlá zde na fóru, tak stejné přitahuje stejné. Navíc pocit viny je věc, kterou se sami trestáme. Člověk si sám stanovil, co je dobré a co zlé. Jediným ukazatelem je ale naše svědomí. Človek může zabít člověka z různých důvodů. Třeba pro vlastní prospěch, v sebeobraně, pro záchranu více lidí, eutanasie, nebo nedbalostí... Jak vesmír rozhodne, kdy je to dobré a kdy špatné? Jediné, čeho by jsme se měli držet, je dělat to, co sami považujeme za dobré. Je dost možné, že Hitler má dobrou karmu, protože svou věc považoval za dar lidstvu a ztráty na lidech byl pro něj vedlejším produktem. V historii když chtěl někdo mír, tak musel pobít a zabrat vše co bylo v okolí, aby byl celek pod jednou vládou. Na hranicích se bojovalo, aby v zemi mohli žít v míru. Jestli je to tak dobré nebo špatné zase nejde tak lehce posoudit.

Vrátím se ještě na chvilinku k prvnímu odstavci. Už jsem to tu někde psal, ale zmíním to znovu. Pokud je nekonečno světů a životů a tak dále, tak nikdy nedojde k tomu, že by se všechny duše navrátily k bohu. Je jedno kolik jich toho dosáhne. Stále bude nekonečno úspěšných a nekonečno neúspěšných. Skutečným důvodem života je tedy pouze užít si život, jak nejlépe dokážeme. Ono získávání zkušeností je pouze jakým si motorem, který nás žene k novým zážitkům. Je to také důvod, proč mám rád Cestu pokojného bojovníka. Nezaměřuje se na hlouposti typu "nesmrtelnost brouka", ale je orientován čistě na prožitek života. Proto bych to zakončil citátem z pokojného bojovníka: „Smrt není vůbec smutná, smutná věc je, že většina lidí vůbec nežije.“
Vzdáš se jednou, vzdáš se vždycky...

HANTA
Příspěvky: 8
Registrován: ned, 16. lis 2014, 16:25

Re: Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod HANTA » ned, 23. lis 2014, 23:43

Tidus, Mas rozumne slova... v kazdom pripade... No ja NEJAK verim tomu, ze je to trosku inac.. Urcite sa nechcem hadat... bol by som rad, keby to zostalo pri konverzacii.. ci vymene informacii... :D

Nejak sa mi nechce verit tomu, ze dusa je iba v ulohe divaka... Vlastne je to, akoby sme sli napriklad do kina na nejaky vojnovy film. Vo filme rozne zverstva.. no proste vojna... Film skonci. Ludia sa zdvihnu, idu prec... Po ceste sa rozpravaju aka je ta vojna hrozna a tak... No kolko ludi sa s toho filmu skutočne poucila? Asi len velmi malokto... Kolko ludi sa asi tak pouci, ked vojnu skutocne PREZIJE..? Na vlastnej koži..
Aka skusenost napr s ohňom by bola pre male dieta poucnejsia... Ked mu budes opisovat do detailu, ake to je popalit sa... Alebo ked sa popali..? :D


Ked je dusa pozorovatel, vlastne neberie zodpovednost.. za ciny "schranky".. A ked neberie zodpovednost, ako si moze zasluzit duchovny postup.. Niekde som raz cital mudre slova.. Otazka bola nejak v zmysle.. Preco boh vlastne nestvoril cloveka dokonaleho.. Odpoved znela..(v zmysle) Ze kazdy sa o to musi zasluzit SAM.. Musi vlastnym usilim(cestou zivota..), vlastnym rozhodovanim..(skuska/omyl) prist k tomuto bodu.. Keby to dostal "len tak" nevazil by si toho... KDE ZE JE SLOBODNA VOLA? Ked sa dusa nepricini o postup.. Len sa vezie...

No ja neviem dobre vysvetlovat.. :lol: Ale nieco mi tu nesedi... :D

Uživatelský avatar
clario
Příspěvky: 693
Registrován: čtv, 29. kvě 2008, 16:08
Kontaktovat uživatele:

Re: Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod clario » pon, 24. lis 2014, 00:41

Co člověk to názor. Každý z nás vidí otázku naší podstaty trošku jinak ať už je to více či méně.

Tento koncept sestávající z různých jednotlivých částí jako je duch, duše, tělo, z nichž každá zastává nějakou roli, jsem kdysi zastával také. Je to nejrozšířenější model a většina lidí i materiálně smýšlejících k němu pro jeho rozšířenost automaticky inklinují. Postupem času se můj pohled změnil a vnímám to teď zase trošku jinak a to tak, že člověk je jen částí jasného vědomí, které zaujímá určitou pózu a naučilo se vnímat určitým způsobem od čehož se také odvíjí co a jak vnímá. Žádný duch či duše jen vědomí. Naše tělo, naše smýšlení a okolní realita se zakládá na tom jak toto vědomí pracuje a to jak pracuje zase na zkušenostech. Po smrti člověka by měla duše odejít z těla a posléze se opět inkarnovat. Z mého pohledu je to tak, že se umírající člověk pouští otěží jedné reality, ať už násilně či z důvodu ztráty energie a plynule přechází do jiné. Začíná snít jiný svět podobně jako při změně snu. V realitě, kterou spoluvytvářel předtím už neexistuje a začíná se podílet na jiné (třeba i na té samé z jiné pozice). Mrtvé tělo, které po něm zbývá už není projevem jeho vlastního vědomí, ale je vytvářeno vědomím ostatních. Tato realita povstává z vědomí a my všichni ji spoluvytváříme stejně jako si každý z nás tvoří své sny. Je to jen sen o mnoha snících.

Zmíněná karma nepovstává z nějakých kosmických zákonitostí, ale z našeho vlastního pocitu provinění. Pokud jsme šťastni a smýšlíme pozitivně, tak si aktivně spoluvytváříme lepší realitu, ve které se nám dějí z možných věcí ty lepší. Pokud smýšlíme negativně, vytváříme si bloky či se necháváme pronásledovat pocitem viny (i sebemenší se počítá), tak si vytváříme horší realitu. Nic víc v tom nevidím. Věřím nicméně v to, že si různé bloky a ze zkušeností pramenící pohled na svět můžeme přenést a také přenášíme i do našeho dalšího světa (snění, příštího života, ...), kde na jejich původ většinou zapomeneme.

Pokud jde o Hitlera, tak to určitě nebyl člověk hodný obdivu. Žádný člověk ovšem není hodný zatracení. Všichni se vyvíjíme a všichni kráčíme po cestě za dokonalostí. Stejně jako nemůžeme odsoudit malíře za nedostatek talentu, nemůžeme odsoudit člověka za nedostatek empatie či zralosti. Všichni kráčíme po stejné cestě. Lidé nejsou dobří a špatní, jsou jen více či méně nezralí. Ať už je dnes ten kdo býval Hitlerem kdekoliv, je už na své cestě určitě zase o kousek dál.

Předpokládám, že můj pohled moc lidí nesdílí či nepochopí, ale jak jsem řekl na začátku, co člověk to jiný pohled na svět kolem.
Earth shakes,
Stone breaks
The forest is at your door
The dark sleep is broken
The woods have awoken
The trees have gone to war

HANTA
Příspěvky: 8
Registrován: ned, 16. lis 2014, 16:25

Re: Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod HANTA » pon, 24. lis 2014, 01:06

wau :D

teda celkom komplikovane napisane pre mna... :lol: ale nieco som urcite vstrebal...
zaujímavý nazor.. :D Skoda, ze memozem povedat, ze "uvidíme" po smrti... pretoze v jednom sa zhodneme urcite... a to v tom, ze aj tak to potom zas zabudneme... :lol:

ArMi
Příspěvky: 207
Registrován: pon, 22. úno 2016, 17:45

Re: Reinkarnacia Adolfa Hitlera

Příspěvekod ArMi » úte, 01. bře 2016, 11:34

Predpokladajuc ze reinkarnacia existuje, je mozne vystopovat reinkarnaciu Adolfa Hitlera ?
Já ti závidím. Ve svém životě již máš vše hotovo a tohle je jediná věc, která tě zajímá. Ó jak jsi dokonalý.
Jinak tento dotaz Akáša může chápat jako přiznání "já jsem diletant". A proč chceš vědět zrovna tohle? Znáš své vlastní minulé životy? Bohužel na tuhle formu zvědavosti odpověď většinou nedostaneš. První otázka obsahuje vždy to, co tě nejvíce zajímá.
Tento koncept sestávající z různých jednotlivých částí jako je duch, duše, tělo, z nichž každá zastává nějakou roli, jsem kdysi zastával také. Je to nejrozšířenější model a většina lidí i materiálně smýšlejících k němu pro jeho rozšířenost automaticky inklinují. Postupem času se můj pohled změnil a vnímám to teď zase trošku jinak a to tak, že člověk je jen částí jasného vědomí, které zaujímá určitou pózu a naučilo se vnímat určitým způsobem od čehož se také odvíjí co a jak vnímá. Žádný duch či duše jen vědomí.
Připadá mi to, že se ti to nějak se ti to namíchalo dohromady. Ono dělení na ducha-duši-tělo není až tak zcestné. Je to stejné, jako kdybys chtěl k obědu hmotu a už nerozlišoval mezi nápojem a jídlem.
Ono rozdělení na 3 části ovšem nevylučuje to, co jsi napsal níže ono přepnutí jedné reality (iluze) na druhou po smrti. Bez duše není možné nic prožívat.

Podobně takové rozdělení popisuje Jeshua a to je bytost, které není již v tomto světě:
Když jste výhradně Duchem, vaše realita je statická. Nic se nemění. Prožitek a pohyb nastane pouze tehdy, když existuje vztah s něčím mimo vás/Ducha. Když cítíte něco jiného, než jste vy sami, je to výzva k prozkoumání, k pocítění, k nalezení. Avšak k tomu, abyste prožili něco jiného, než jste vy sami, se potřebujete vyjmout z absolutní Jednoty, mimo Boha/Ducha. Když tak učiníte, stanete se individuální duší.
http://www.jeshua.cz/cas-multidimenzion ... etelne-ja/


Zpět na „Posmrtný život - minulé životy“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host