astrální škola v LD ?

159357*P
Příspěvky: 1
Registrován: pát, 30. srp 2013, 20:52

astrální škola v LD ?

Příspěvekod 159357*P » sob, 31. srp 2013, 23:43

Zdravim, nedávno jsem se dozvěděl o lucidním snění, i když jse mě to stávalo když jsem byl menší, tak se mě to později uplně vytrácelo a potom už jsem žádné lucidní snění něměl. Když jsem byl menší tak jsem těm lucidním snům ani nevěnoval pozornost, protože jsem nevěděl co to znamená. Ale když jsem si na to nedávno zpoměl, tak jsem si řekl, že se podivám na internet, co znamená když se vědomně probudím ve snu. Zjistil jsem, že se tomu řiká lucidní snění a že se to dá jednoduše naučit, tak jsem si řikal že se to naučim,když už se mě to stávalo v dřívějším věku (pro upresnění ted mě je 21). Takže klasika, psal jsem si rano sny a dělal testy reality. Po čtyřech dnech jsem už měl první lucidní sen. Zkoušel jsem se podívat na ruce (byly uplně jiny a tak si řikám dobry jsem ve snu. A tak jsem začal dělát plno dalších blbostí jako levitovat atd... Později jsem našel na internetu na youtube povidání Igora Chauna kde měl hosta nějakyho Toma, přijmení nevim ale bylo mu 24 let a říkal, že astrálně cestuje. Vím že to je o hodně složitější než lucidní snění a že je to asi těžky se naučit, ale ten host u Chauna řikal, že se to dá i nějak učit v lucidních snech, že tam je na to specialní astrální škola, kde nějaká bytost vyučuje více spících duší pohromadě. Tak jsem se chtěl zeptat jestli s tímto někdo nemá zkušenost a popřípadě jak se tam v lucidním snu dostanu, jestli jen pouhou myšlenkou nebo jak ? Diky za odpovědi :)

Uživatelský avatar
mathias
Příspěvky: 13
Registrován: úte, 11. zář 2012, 20:22

Re: astrální škola v LD ?

Příspěvekod mathias » pát, 18. říj 2013, 13:25

Ja som zatiaľ mal len pár LD a zatiaľ som v nich riešil len to čo som si naplánoval prípadne mi skončili skôr než som niečo stihol urobiť ,ale tiež by som veľmi rád navštívil tu astrálnu školu o ktorej hovoril Tom Putnik :) bohužiaľ neviem čo konkrétne mam hľadať... myšlienkou sa tam síce môžem dostať ale otázne je či to bude fakt ta škola alebo to bude len moja snová ilúzia školy a nakoniec sa tam naučím samé nezmysli ktoré mi bude projektovať podvedomie a nebudú mať nejakú hodnotu na použitie . chcelo by to spýtať sa priamo od Toma lebo mam pocit že s tou školou sa stretol ako jediný :D

Uživatelský avatar
Elen
Příspěvky: 287
Registrován: ned, 21. dub 2013, 17:44
Bydliště: Okres Znojmo

Re: astrální škola v LD ?

Příspěvekod Elen » pát, 18. říj 2013, 21:43

Já měla jeden sen, nebyl ani lD ale stejně byl jiný než obyčejný sen. Seděla jsem na židli někde na náměstí spolu asi se stovkou ostatních lidí a nějaký učitel nás nabádal, abychom na papír před sebou namalovali to, co bychom si přáli. Soused maloval že by chtěl lítat a já samozřejmě terénní auto. Než jsem se probudila, pamatuji si, že soused opravdu po chvíli vyletěl nad mou hlavu.

Uživatelský avatar
Sunny:-)
Příspěvky: 221
Registrován: sob, 31. kvě 2008, 21:00
Kontaktovat uživatele:

Re: astrální škola v LD ?

Příspěvekod Sunny:-) » ned, 20. říj 2013, 00:29

Ahoj :-)
Tak se ke mně doneslo, že bych měl možná odpovědět.. :-) "Astrální škola" je čistě můj pracovní název, který jsem si zavedl v průběhu a zatím nezměnil, nicméně našel jsem o čemsi podobném i zkazky z různých jiných tradic. Schovává se to pouze pod různými jmény. O co tedy jde, jak už jsem zmínil ve videu, je to jednoduše prostor, kde se střetávají spící duše a poté se učí od vyšší bytosti.
Jak se tam dostat? Stačí se zaměřit myšlenkou příp. požádat o pomoc vašeho duchovního průvodce, abyste měli jistotu, že se nejedná o pouhé snové projekce. :) Každopádně vždy se můžete zaměřit svojí myslí i zde a následně poté prozkoumat, zda vám zážitek/lekce k něčemu byla či ne. Já jsem se tam začal dostávat spontánně a obsah lekcí byl většinou o základních věcech: vše je z energie, tvoření myšlenkami atd. :)

Každopádně "astrální škola" v mých zážitcích byla spíše o obecnějších věcech. Konkrétně, že by mi její lekce dopomohly k AC bych neřekl. Spíše to byl další zdroj informací a přímé zkušenosti. Co se týče AC je důležité mít dobrý důvod "proč" to chcete vlastně zažít a poté vaší vlastní připravenosti (možné skryté strachy atd). Strach je možné dobře pořešit právě v LD.

Více info např.: http://forum.astralni-cestovani.org/vie ... ?f=4&t=837

Hodně zdaru při cvičení a hlavně v běžném životě ;-)
T.
Svým životem a každým naším rozhodnutím si tvoříme svět okolo nás. Tvořme ho proto s úsměvem a se zářivými barvami v ruce skutečně takový, jaký chceme ve svém srdci. ;-)
Obrázek

barca10
Příspěvky: 3
Registrován: sob, 31. srp 2013, 11:24

Re: astrální škola v LD ?

Příspěvekod barca10 » ned, 20. říj 2013, 12:59

Zdravím ťa Tomáš chcel by som ešte jednú malú otázku je aj "lucidná škola" ? Lebo ja by som chcel vedieť AC ale prvé sa chcem naučíť LD ale mam ho len malokedy a vážne sa snážim aj to v ňom nejak dlho nevydržim a tak by som chcel skúsiť tu "lucidnú školu" žeby sme už tam davali nejake silné sugescie aby nás vedomie prebralo do LD v dalších nevedomých snoch alebo niečo take a keď by som už mal stále LD potom by som skúsil tu "astrálnu školu".
Inak škoda že také videa ake maš ty 2 su strášne malo :frow: privital by som som nejake videjko kde sa celý čas hovori len o technikach :D
LD & AC

Uživatelský avatar
Sunny:-)
Příspěvky: 221
Registrován: sob, 31. kvě 2008, 21:00
Kontaktovat uživatele:

Re: astrální škola v LD ?

Příspěvekod Sunny:-) » ned, 20. říj 2013, 14:11

Ahoj :) "astrální škola" ..je přiznávám trochu zavádějící název, ale je v LD :) V AC už nevím o žádné "škole", spíše tě přímo učí tvůj duchovní průvodce. :)

Metod je jinak všude spoustu a není to o metodě, ale o trpělivosti a dobrém důvodu "proč" cestovat :-) Ať se ti daří ;-)
Svým životem a každým naším rozhodnutím si tvoříme svět okolo nás. Tvořme ho proto s úsměvem a se zářivými barvami v ruce skutečně takový, jaký chceme ve svém srdci. ;-)
Obrázek

Uživatelský avatar
ATA
Příspěvky: 1600
Registrován: stř, 28. kvě 2008, 18:55
Bydliště: Litovel
Kontaktovat uživatele:

Re: astrální škola v LD ?

Příspěvekod ATA » ned, 20. říj 2013, 16:34

Co se tyče "skoly" parkarat sem v nejake byl vetšinou to bylo na naučeni jen nejake lekce nekdy tam bylo vice "lidi" jindy jen ja sam a učitel.

Dost težko se rozlišuje neco vetšina toho bylo LD z prvky AC.

Učeni se LD a AC a podobne no ma to zadrhel v tom že na to učeni tam musiš nejdriv byt. Ale da se i čiste komunikaci ta muže byt snadnejší .

Sugesce na LD v LD by pomohla ale neřeši vše na to by se muselo vic do hloubky.

-----------
Neco jako školu respektive zkoušky mam ted učí mě podvědomí a par bytostí.
Predchozi lekce byla o emocích další bude asi o štítech . Hodil sem k tomu nejaky info do deniku.
Help! I'm a multidimensional being trapped in a linear time-space continuum!

Pali
Příspěvky: 8
Registrován: úte, 03. zář 2013, 10:40

Re: astrální škola v LD ?

Příspěvekod Pali » úte, 22. říj 2013, 11:38

Zdravím všetkých,

A tuto taký typ na získanie poznania:

Keď sa pri rôznych činnostiach učíme, čo je výsledkom učenia? Žeby naša vnútorná zmena?
V tom prípade, čo sa mení a na čo sa to mení?
- Ak je učenie to najpodstatnejšie, a vlastne jediné, čo tu môžeme robiť, záleží na tom, či prichádza zo "skutočných"/"reálnych" podnetov, alebo či vychádza z predstáv, ilúzií, halucinácií alebo dokonca klamstiev?
Čo ak niekedy prichádza väčšie a hlbšie poznanie z nereálneho/neskutočného? Aj tak by si chcel radšej "skutočné"?

Pri tom vyvstáva otázka čo je zmyslom existencie všetkého čo je - fyzického aj nefyzického?
A na záver, čo je podstatou existencie všetkého - z čoho sa všetko skladá/tvorí?

... Ja viem, asi pre mnohých príliš "od veci", ale odpoveď na otázku ohľadom školy v LD sa stáva zbytočnou, alebo zodpovedanou keď si odpovieme na tieto podliehajúce otázky. Zároveň to asi dá odpovede na kopec iného. Tieto všetky koncepty a otázky spolu súvisia.
Cez odpovede na tieto otázky sa dá dospieť k elegantnej a jednoduchej pravde o všetkom.

Mimochodom, prečo si všetci myslíte že AC/OBE, LD, sny a táto realita sú rozdielne veci?
V rámci duality je vhodné rozdeľovať existenciu na fyzickú a takzvanú nefyzickú realitu - nefyzické je všetko, čo je v realitách/svetoch/dimenziách/vesmíroch ... (doplňte si metafory aké preferujete), v ktorých sa momentálne svojim sústredením/fokusom nenachádzame primárne. Keď sme v LD, OBE alebo sne, zdajú sa nám dané reality "reálne" a ostatné ako nefyzické/nereálne, aj keď vieme v LD, že po prebudení sa niekam vrátime a ako to tam bude vyzerať/fungovať.

Ja som v AC/LD amatér, mal som možno zo 15 zážitkov a pár z nich bolo práve takých, že som bol z môjho pohľadu v tejto realite a zároveň v inej - či to bolo OBE/LD je pre mňa nepodstatné. Pekne som vnímal silnejúcu a slabnúcu "priesvitnosť" jednej alebo druhej reality, ako som menil trochu fokus. Nevedel som to veľmi ovládať, skôr som sa tam viezol - akoby to bola pre mňa ukážka

Tomáš,
ďakujem za pekné video - konečne niečo čo som v zrozumiteľnom jazyku mohol posunúť ľuďom čo nehovoria anglicky. Páčilo sa mi že si nadobudol vedomosti o tom, že je najdôležitejšie učiť sa tam kde sme, lebo sme tam práve za účelom učenia sa. Zároveň sa mi páčilo ako si zdôrazňoval že vychádzaš zo záverov, ktoré si si ty spravil a nemusia byť správne. To ukazuje že si sa do veľkej miery zbavil strachu/ega. Nesúhlasím so niektorými tvojimi interpretáciami, keďže som z iných zdrojov (Campbell) našiel lepšie/elegantnejšie vysvetlenie.

Ak by niekto mal záujem o informácie cestovateľa, ktorý je v tejto realite jadrovým fyzikom a aplikuje vedeckú metódu testovania všetkých limitov pri svojom bádaní v iných realitách už 30 rokov, nech si pozrie jeho videá (v angličtine), prípadne nech sa ma spýta.
http://www.youtube.com/user/twcjr44?feature=watch

Tom Campbell je predstavený v mnohých svojich videách, ale v skratke čo si pamätám:
- dnes takmer 70 ročný
- Spoluzakladateľ Monroovho Inštitútu a spoluvynálezca technológie Hemi-Sync
- Výskumník vedomia a cestovateľ už viac ako 30 rokov
- Seriózny profesijný život kde vyštudoval jadrovú fyziku a pracoval desaťročia v industriálnej sfére pre NASA, DARPA a iné organizácie, a je asi ešte stále jeden z najlepších ľudí vo svojej branži. Striktne vedecký prístup spojený s otvoreným skepticizmom je príznačný pre jeho výskum aj všeobecné vyjadrovanie sa.

Svoje výskumy v iných realitách zhrnul do svojej knihe "My big TOE" - Moja veľká teória všetkého. Slovo "moja" neznamená jeho - Campbellova, ale "moja" ako každého súkromná overiteľná teória všetkého, ktorá popisuje prečo sme tu, čo sme, kam smerujeme, odkiaľ sme prišli a ako si to všetko overiť vlastným experimentovaním. Môže byť niekoho až vtedy, keď ju naozaj zažije/overí sám pre seba. Kto nezažije a nechce overiť, nemusí sa tým ani zaoberať - veriť a vedieť je rozdiel ako pozerať sa na fotku pyramíd a byť tam, prechádzať sa v nich.

Plánujem v najbližšie zhrnúť/preložiť do slovenčiny moje pochopenie jeho teórií a dávať to niekam, kde to ľudia s týmto zameraním môžu nájsť. Možno z toho raz bude malá knižka :)

Prajem všetkým krásny deň a veľa zábavy a úspechov pri učení sa zo všetkých zdrojov :)

Uživatelský avatar
ATA
Příspěvky: 1600
Registrován: stř, 28. kvě 2008, 18:55
Bydliště: Litovel
Kontaktovat uživatele:

Re: astrální škola v LD ?

Příspěvekod ATA » úte, 22. říj 2013, 12:35

Přesne tak nezaleži co je to za zažitek ale co si z nej vezmem co se naučime .
Casta chyba je že si vetšina lidi mysli že cestovat po astralu a pobně je něco vyžšiho lepšiho než byt tady .No diřiV nebo pozdej na to přijdou sami jak to je :) .

Hodně zaleži na uhlu pohledu odkud a co chceme zkoumat.
Pro me je traba zajimave zjištovat jak funguje mozek a vnímání.
Umožnuje to pak lepší pristup k tem dalším realitám a informacím z nich aniž by to zatim moc řešilo otazku co je jejich zdrojem.

Na otazku co je smyslem existence se takle odpovedet da odpoved muže myt i velice elegantni zadrhel je v tom že to jeste neutně neznamena že by to musela byt pravda .

--
My big TOE
Podruhy co o tehle knize a autorovy slyšim asi se na to v budoucnu mrknu.
Maš nejakej odkaz nebo par poznamek kde by byla jeho teorie shrnuta do par stranek proste nejaky hlavni body muže byt i v AJ .
Help! I'm a multidimensional being trapped in a linear time-space continuum!

Pali
Příspěvky: 8
Registrován: úte, 03. zář 2013, 10:40

Re: astrální škola v LD ?

Příspěvekod Pali » úte, 22. říj 2013, 13:53

Ahoj ATA,

Mne Campbellova teória/model reality krásne spojili všetko spirituálne a nadprirodzené (paranormálne) so súčasnou vedou, kde logicky odvodzuje všetko čo sa deje, dialo a bude diať (kam smeruje vývoj, nie ako vyzerá finále - to netuší nikto) vo všetkých realitách a vysvetľuje prečo. Teória je postavená len na dvoch základných predpokladoch, z ktorých všetko logicky odvodzuje.
Tie predpoklady sú:
1. Vedomie existuje
2. Existuje fundamentálny proces evolúcie, kde sa z jednoduchšieho postupne stáva komplexnejšie, organizovanejšie, štrukturovanejšie

Svoju teóriu čiastočne potvrdzuje aj z už známych vedeckých experimentov, s ktorými si mainstreamová veda láme hlavu už pomaly 100 rokov. Mne veľmi imponuje odpútanie sa od akýchkoľvek rituálov a dogmy - keď niečo vysvetlí, viem presne pochopiť prečo a ako to tak je. Jediné čo zostáva, je overenie si vecí. Na tom pracujem a zatiaľ z mojich skromných skúseností môžem potvrdiť jeho interpretáciu/model realít.
Vysvetľuje čo naozaj v podstate sme (nie sme energia), ako naozaj funguje liečenie, keď je toľko rôznych spôsobov/rituálov, placebo efekt, ako funguje jasnovidectvo, remote viewing, AC, OBE, LD, sny, UFO, posadnutie bytosťami, nefyzické útoky, prečo je rýchlosť svetla konštantná, ... a asi kopec iných slepých uličiek fyziky a kvantovej fyziky, na ktoré sme doposiaľ natrafili. Ako správna VEĽKÁ Teória Všetkého nevysvetľuje len fyziku, ale aj subjektívnu stránku reality, ktorá je väčšia a dôležitejšia ako objektívna = tam patria aj sociálne vedy, ako mať šťastný a naplnený partnerský vzťah, koho voliť :) (tu srandujem, ale v podstate som aj na to dostal odpoveď).

Stále propaguje a vysvetľuje že najlepší prístup k čomukoľvek (život a učenie ako také) sa doposiaľ zdá byť Otvorený Skepticizmus:
- Otvorenosť samotná spôsobuje naviazanie sa (naletenie) na rôzne nápady, predstavy, mýty, rituály, systémy viery, ...
- Skepticizmus sám o sebe zabraňuje ďalšiemu učeniu sa a teda aj ďalšiemu rozširovaniu horizontu, reality a celkového rastu.

Spojením oboch princípov/pohľadov v rozumnej a vyváženej miere vieme vyhodnocovať pravdepodobnosť správnosti čohokoľvek v percentuálnej miere - nie je treba a ani nie je žiadúce mať 100% istotu o ničom. Ak je niekto o niečom presvedčený na 100%, musí s odstupom času takmer vždy pripustiť že sa v niečom mýlil - čo sa nášmu egu obzvlášť nepáči. S našim vývojom a učením sa môžeme názory a koncepty, pôvodne vyhodnotené ako hlúposti (<10% správne), prehodnotiť na správne a užitočné (napr. 80% správne), ak dozrieme/dospejeme k novému poznaniu čo nám rozšíri horizont možného.

Tuto zameraná prednáška na popis nefyzickej reality a praktické veci s ňou spojené, ktorá by mohla byť zaujímavá pre ľudí s našimi záujmami:
Tom Campbell NYC MBT Master Workshop 5/5
http://www.youtube.com/watch?v=t_q5CDE2Nko

Komplexne podané informácie odporúčam zhliadnuť v sobotňajšom a nedeľňajšom workshope v Calagary. Tuto jeho kanál kde je Calgary workshop hneď viditeľný:
http://www.youtube.com/user/twcjr44?feature=watch

Jeho kniha sa dá čítať aj priamo na google books. Kniha je poňatá z inej strany ako jeho workshop v Calgary, pričom obsah workshopu pristupuje logicky a s podložením poznatkami z vedy v názornej prezentácii (prezentáciu PPT poskytuje na stiahnutie na svojej stránke), a kniha ide na veci postupne z teoretického/metaforického smeru. Výsledok aj pôvod všetkých teórií/modelov ním popísaných aj aplikovaných je vždy ten istý, avšak veľmi často z inej perspektívy.
Všetky jeho prednášky sú nahrávané a zdarma prístupne cez youtube - nesnaží sa o získanie peňazí alebo slávy. Snaží sa do tohto pokazeného sveta, rútiaceho sa k radikálnej zmene všetkých zabehnutých systémov sprístupniť pravdu o našej existencii, a tým dúfa že zabráni opakovanému nárastu radikalizmu, ktorý doposiaľ v krízach posledných tisícročí prevalcovával zdravý úsudok.

Tuto prvé video, kde som ja o Campbella prvý krát "zakopol", keď som si chcel pozrieť Liptonove video - začína trochu pomalšie, ale potom je tam cítiť úžasnú synergiu a energiu, ako sa obaja vedci z rôznych smerov stretli v rovnakom výsledku a sami sú tým príjemne prekvapení:
Tom Campbell and Bruce Lipton: Two Scientists "See the Same World"
http://www.youtube.com/watch?v=BjDQzCq6FdM

Keby boli otázky, som k dispozícii - veľmi rád by som pomohol ľuďom na týchto fórach prekuknúť vieru v rôzne metafory, rituály a dogmu, ktoré používajú na neraz obmedzené vysvetlenie si svojej reality. Na tom by nebolo nič zlé, keby ich/nás tie metafory, rituály a dogma tak neobmedzovali v raste. Campbell pekne vysvetľuje že aj jeho model reality je "LEN" model - bez modelov a konceptov nevieme rozmýšľať o veciach a teda ich nielenže nevieme aplikovať, ale ani pochopiť.

Metafory (rôzne rituály, presvedčenia, modely fungovania) sú nástroje a treba ich aj tak vnímať - nemali by sa dostať do bodu, kde sú pre nás nespochybniteľným faktom. Na všetko sa treba pozerať s otvoreným skepticizmom a popri našom raste meniť aj používané metafory na chápanie sveta a narábanie/interakciu so svetom. Pretože neraz prerastieme naše dlho používané nástroje (ako na príklad barle) a ak sa ich aj potom držíme a snažíme sa ich silou mocou používať, môže sa stať že sa budeme toľko "krčiť" v snahe používať tú malú, prerastenú "barlu", že sa nám pokazí/pokriví chrbát a bude to mať vplyv na náš smer pohybu/rastu/učenia sa, ako aj na rýchlosť.

Uživatelský avatar
ATA
Příspěvky: 1600
Registrován: stř, 28. kvě 2008, 18:55
Bydliště: Litovel
Kontaktovat uživatele:

Re: astrální škola v LD ?

Příspěvekod ATA » úte, 22. říj 2013, 14:56

diky za odpoved

večer mrknu na tohle a dam vedet

Tom Campbell NYC MBT Master Workshop 5/5
http://www.youtube.com/watch?v=t_q5CDE2Nko

----
diskuzi presunem do novyho tematu
Help! I'm a multidimensional being trapped in a linear time-space continuum!

Uživatelský avatar
ATA
Příspěvky: 1600
Registrován: stř, 28. kvě 2008, 18:55
Bydliště: Litovel
Kontaktovat uživatele:

Re: astrální škola v LD ?

Příspěvekod ATA » úte, 22. říj 2013, 16:12

pristup k meditaci

ničeho se nebát - OK Lip se řekne než udělá :)

V nic nedoufat - trochu sporny mit cil muže hodne pomoct nadruhou stranu muže hodne ovlivnit zažitek. Duležite je zde se na vysledek nevázat.

Zadne myšleni a analíza - OK , V meditaci vetšinou prekaži ale dobry to projet analizou po navratu.

Nic neočekávat - OK , temeř vždy je tam sposusta očekávaní na pozadí ale aspon se na ne nezaměřovat

Neporovnávat zážitky každý je unikátní - zaleži na učelu porovnávání muže řict hodne informaci ale nezklouznout k tomu že jeden je lepši než druhej.

---
zatim Ok na slide se toho moc nevejde je pravdepodobny že to ma jinde lip rozvedeny a vysvětleny
Help! I'm a multidimensional being trapped in a linear time-space continuum!

Pali
Příspěvky: 8
Registrován: úte, 03. zář 2013, 10:40

Re: astrální škola v LD ?

Příspěvekod Pali » úte, 22. říj 2013, 16:23

Zatiaľ sa mi Campbellove vysvetlenie k meditácii najviac páčilo tuto:
http://youtu.be/lU7jEMMMvhI

Meditation - 2:55.

Babe čo sa pýta ohľadom meditácie a Transcendental Meditation odpovedá že jej ušetrí tých 1500-3000 USD :)

Drugs - 24:48.
Motivation to Meditate - 29:02.
Purpose of Tom's Model - 39:28.
Lucid Dreams vs OOBE - 45:27.
Intent in point consciousness - 1:01:48.
Binaural Beats - 1:06:25.
What does Point Consciousness feel like? - 1:14:45.
Learning Curve - 1:18:40.
Being vs Doing - 1:22:23.

Uživatelský avatar
ATA
Příspěvky: 1600
Registrován: stř, 28. kvě 2008, 18:55
Bydliště: Litovel
Kontaktovat uživatele:

Re: astrální škola v LD ?

Příspěvekod ATA » úte, 22. říj 2013, 16:26

9:30
OOBE

pobavilo
Riřka že to není o těle z pohledu z ketreho to vysvetluje ma uplnou pravu.Ale z jineho pohledu to o těle a mozku trochu je a je dobry toho využit.
Data ze senzoriky tela OOBE blokují podle pravidel ktery mozek použiva.

Ld vs OOBE
je jen rozdilnej pristup - OK mam stejnej nazor

LD tam bere jen jako DILD

Jde jen o to přepnout na jiný datový tok - přesne tak .Problem že tomu bežne brani par věcí a malo infa o tom jak a kam se prepnout. (naladění , interpretace , zobrazení )


OOBE není k vyvoji potreba , neni v nečem lepší než tahle realita - OK

min 12
Help! I'm a multidimensional being trapped in a linear time-space continuum!

Uživatelský avatar
ATA
Příspěvky: 1600
Registrován: stř, 28. kvě 2008, 18:55
Bydliště: Litovel
Kontaktovat uživatele:

Re: astrální škola v LD ?

Příspěvekod ATA » úte, 22. říj 2013, 17:33

strach - dalši možnost je zjistit proč ten strach máme v čem kořeni a poč se vlastne bojíme

data -) intreperetace -OK

zevnitr/zvenku -OK

RV-problemy - Ok data tam nejsou mozek doplnuje , dostaneme je až pri dobrem naledeni a zaměru že jsou duležitá
Help! I'm a multidimensional being trapped in a linear time-space continuum!

Uživatelský avatar
ATA
Příspěvky: 1600
Registrován: stř, 28. kvě 2008, 18:55
Bydliště: Litovel
Kontaktovat uživatele:

Re: astrální škola v LD ?

Příspěvekod ATA » úte, 22. říj 2013, 18:18

Nic novyho pro mě ,ale hodne dobrá prednáška hodně lidem by mohla pomoct.
http://www.youtube.com/watch?v=t_q5CDE2Nko
Help! I'm a multidimensional being trapped in a linear time-space continuum!

barca10
Příspěvky: 3
Registrován: sob, 31. srp 2013, 11:24

Re: astrální škola v LD ?

Příspěvekod barca10 » pon, 28. říj 2013, 21:33

Pali a o urobeni titulkach si nerozmyšlal ? :D Bodlo by to vela ludom :)

kybel
Příspěvky: 1
Registrován: pát, 30. srp 2013, 20:51

Re: astrální škola v LD ?

Příspěvekod kybel » úte, 05. lis 2013, 19:35

Pali a o urobeni titulkach si nerozmyšlal ? :D Bodlo by to vela ludom :)
suhlasim :)


Zpět na „LD nápady, činnosti co vyzkoušet v LD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů