Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Uživatelský avatar
Sunny:-)
Příspěvky: 221
Registrován: sob, 31. kvě 2008, 21:00
Kontaktovat uživatele:

Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod Sunny:-) » sob, 26. črc 2008, 02:06

Před nedávnem, včera, jsem přišel domů a jal se vyrábět nějaké účinné tvarové zářiče, které by aspoň částečně, pokud ne plně, dokázali posílit naši energii a ochránit nás tak víc před účinkem DOR a dalších.
Ještě den předtím jsem procházel jedno forum, kde se tvarovým zářičům také věnovali, a zaujala mě poznámka jednoho autora, že si doma pro odrušení geopatogenních zón začal vyrábět tyto dvojité keltské spirály a s jejich pomocí domov vyčistil. Vzpomněl jsem si na to hned další den po příchodu domů z "krásné" venkovní DOR oblohy a pustil se tedy do jejich výroby.

Hned na začátku musím říct, že mě jejich síla víc než překvapila, protože jsem očekával spíše malý účinek a mile mě překvapil pravý opak. Co se týče energie zařadil bych je mezi jedny z nejúčinějších tvarových zářičů, se kterými jsem se kdy setkal. (zhruba podobné jako "Atlantský symbol") Proto jsem si řekl, že vám to sem musím hodit.
Pokud tedy ještě nemáte postavené HHG nebo jiné generátory a chcete se nějak aspoň trochu chránit, velmi doporučuji tento nenápadný leč vysoce účinný zářič.

Obrázek

Nyní něco málo technických parametrů, které jsem použil. Zmíněnou spirálu jsem vyráběl z hliníkového drátu postupným jeho ohýbáním do požadovaného tvaru. Nejlepší je začínat od středu a postupně přidávat kolečka až na standardních 7 otáček. (použil jsem stejný počet jako u standardních velkých spirál) Jakmile máte jednu spirálu hotovou, zhruba si odtočte potřebný drát, odstřihněte a začněte opět od středu až zformujete dvojitou keltskou spirálu. Tvar se snažte držet +- "kruhový" bez pokud možno větších odchylek (poznáte intuitivně). Já jsem to ohýbal ručně s minimální pomocí kombinaček a jak sami vidíte níž (spíše obr. 2) nemusí to být žádná dokonalost sama, přesto +- zachovávat tvar. Peklil jsem se s tím nějakou dobu a výsledek zdaleka není dokonalý, přesto spirála funguje naplno. :)

Mezera mezi jednotlivými prstenci je optimální 1-2 mm. Zkoušel jsem dnes vyrábět i velké v domnělé snaze, že dosáhnu lepších výsledků, avšak jsem záhy zjistil, že jsem se mýlil, menší dvojitá spirála byla mnohem více efektivní a nabitá než ta větší (tu bych nazval "fáze vypnuto").
Uvidíte sami při výrobě, že intuitivně poznáte jestli zatočení prstence je akorát nebo nikoliv a stejně tak i rozestupy, ale jak říkám, méně je někdy více. ;)

Obrázek
S bleskem (obr. 1)

Můj první výtvor, z tohoto úhlu pohledu vypadá ta druhá trochu dost zkresleně (první obrázek/(jsou trochu vyboulené + blesk dělá svoje), pravdě odpovídá spíše ta první z nich, kde ač netvoří dokonale kruhové zaoblení, přesto působí víc než dost /první snímek/.

Obrázek

Tak jsem to zkusil ještě bez blesku (menší zkreslení, přesto je třeba brát v potaz vyboulení obou spirál)(obr. 2)

Tato malá dvojitá spirála je zhruba 5 cm velká. Co jsem jí testoval, tak k odrušení čehokoliv funguje spolehlivě a v případě potřeby víc než napomáhá zvýšení osobní energie. Po otestování té první jsem dnes vyrobil ještě onu větší, ale s tím byl nulový úspěch, takže jsem vyrobil ještě jednu malou, která funguje opět dokonale. Tentokráte ale ještě více "kulatější" (zamotejte si 3 dvojité spirály a budete to mít už celkem v ruce), bohužel ten už má ve svém vlastnictví jiný člen rodiny, takže jsem ofotil aspoň trochu pro představu tu horší. Co je zvláštní, když jsme je porovnávali s energií, obě měli totožnou.

Obrázek

Jen taková historická vsuvka, stejně velké spirály jsem viděl už i kdysi v muzeu, jako "šperky" z dob keltů. Ti je nosili přivázané řemínkem ze strany k ruce v oblasti bicepsu. (měli je pouze na jedné ruce; 1 člověk = 1 dvojitá spirála) Což je celkem zajímavé, evidentně tu tento "osobní štít" již je znám nějaký pátek.

Zároveň co jsem si všiml, tak funguje dokonale i na bolesti hlavy. Stačí ji nakrátko přiložit na bolavé místo dotyčného člověka a bolest ihned mizí. Dole přidávám link na pdf, kde se dozvíte veškeré info o spirálách i vše potřebné ohledně jejich orientace.

něco málo infa z webů níže: "Keltská spirála působí na své okolí jako biogenerátor - má velmi silné harmonizující a zklidňující účinky. Přikládáním na určitá místa na těle doplňuje životní energii. Spirálu (Ć 3,5 cm) vyrobenou z lehkého kovu můžeme používat jako přívěšek, nebo nosit ji pouze u sebe v kapse. Umístěním pod sklenku či jinou nádobku s tekutinami již za několik minut dochází k příznivým molekulárním změnám."
a
Jedním z tvarových zářičů je také Keltská spirála - biogenerátor, který transformuje bioenergii a vyzařuje ji v axiálním směru. Je to vlastně směrová vysokofrekvenční bioanténa, která usměrněnou a koncentrovanou bioenergií působí na molekuly vody, tyto molekuly mění a aktivuje, podobně jako energie pyramidální nebo magnetická. Každý nápoj obsahující vodu zvyšuje svoji bioaktivitu a účinnost, tím se stává léčivý, regenerační a harmonizující.

Účinnost spirály je možné měřit vědeckým lékařským přístrojem, který měří bioenergii na meridiánech všech orgánů. Stačí se také přesvědčit jednoduchým pokusem s klíčivostí semen, kde mohou překvapit velké rozdíly růstu.


:arrow: Hl. Info velmi doporučuji pročíst: http://keltoman.sweb.cz/Spirala.pdf
další info zde: http://sweb.cz/keltoman/esoterika.htm
příp zde: http://www.fengsuej.info/clanky_odruseni_zon.html
http://www.mateli.cz/symboly4.htm

Tak doufám, že jsem vám dal trochu inspirace k dalším výtvorům. :)
Sunny:-)
Svým životem a každým naším rozhodnutím si tvoříme svět okolo nás. Tvořme ho proto s úsměvem a se zářivými barvami v ruce skutečně takový, jaký chceme ve svém srdci. ;-)
Obrázek

Uživatelský avatar
Brandis
Příspěvky: 431
Registrován: pát, 30. kvě 2008, 09:47
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod Brandis » úte, 29. črc 2008, 06:48

Hezky...tak to me zaujalo...diky Sunny, hned sem si vcera jednu udelal a musim rict ze me to mile prekvapilo!!! Udelal sem ji z 1čky hliniku a kdyz sem ji dodelal a vzal ji mezi prsty prave a leve ruky, okamzite sem citil prechod energie a rychle zahrivani spiraly. Kdyz sem ji jen polkozil na stul(levotocivou nahoru) a dal nad ni ruku, citil sem jak se mi dlan plni energii. Je to opravdu dost ucina vec!
No a kdyz sem premyslel jak bych ji nosil abych mohl zarucit tu pozici "levotocivou smerem k telu" rekl sem si ze vzor keltu bude asi nejlepsi a tak mam svoji spiralku na bicepsu prave ruky ;) od vcerejska sem ho nesundal a musim rict ze sem se moc krasne vyspal a nejsem ani trosku unaveny ;) uvidim jeste co budu pozorovat dal...kazdpadne doporucuju vyzkouset!!!jedna se o vec na vyrobu ani prostredky ani cas, nenarocnou ale velmi ucinou...

dalsi pozorovani:1. z prekvapenim sem zjistil ze uz nemam ucpany nos a krasne se mi dycha :D , vzdy me trapila "aspon" castecne ucpana jedna nosni dirka, ted sou obje dve stejne pruchozi a uplne ciste...
2.caj sem pomoci spiraly energetizoval za deset minut. rikla sem si jak to poznam, jestli se neco zmenilo, ale poznal sem ;) prisel mi lepsi na chut, mozna trosku "hutnejsi" a mel sem pocit jako by se mi lil az do palcu u nohou :D

BTW: silne ted uvazuju o pouziti jedne spiraly jako podstavy pro svuj orgonit...
Když nečekáte nic dobrého, nečekejte. Gabriel Laub
Nic není samo o sobě ani dobré, ani špatné. Záleží na tom, co si o tom myslíme. Shakespeare William

Uživatelský avatar
Helias
Příspěvky: 217
Registrován: čtv, 05. čer 2008, 20:43
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod Helias » úte, 29. črc 2008, 12:32

Z jakého by to mělo být materiálu? Záleží na tom, nebo je to jedno??? Nejspíš asi měděný drát, že ... ?
Carpe Diem

Uživatelský avatar
Brandis
Příspěvky: 431
Registrován: pát, 30. kvě 2008, 09:47
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod Brandis » úte, 29. črc 2008, 12:45

Ja sem pouzil hlinik a sunny asi taky co si vybavuju. V navodech sem se docetl ze by to mel byt "lehky kov" a pod tim si clovek predstavi skoro cokoliv ;) doporucuju ale nejaky uslechtilejsi kov ne je zelezo(klasickej drat), nejlepsi podle me asi zlato, stribro, med, hlinik atd. proste "drahe, lehke, uslechtile kovy"...jinak na pripoutani k bicepsu sem pouzil kůzi, kterou sem svazal tak ze jde "nastavovat" delka :arrow: povolovat a utahovat...kdyz by mel nekdo zajem vedet jak a neprijde na to at pisne a ja sem hodim nejakej obrazek...jinak je jedno kde budete spiralu nosit ale vzhledem k tomu ze ona jednou stranou energii bere a druhou dava prislo mi jako kravina davat si ji na krk kdyz si tam nemuzu byt jistej jeji pozici(pretaci se) a tak sem si udelal naramek...peace
Když nečekáte nic dobrého, nečekejte. Gabriel Laub
Nic není samo o sobě ani dobré, ani špatné. Záleží na tom, co si o tom myslíme. Shakespeare William

Uživatelský avatar
Sunny:-)
Příspěvky: 221
Registrován: sob, 31. kvě 2008, 21:00
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod Sunny:-) » úte, 29. črc 2008, 17:36

Tak to mám radost, že se "páčí".. :D Už jsem si říkal, že pořád nikdo nic a přitom to funguje pořádně. Testoval jsem to jak na geopatogenní zóny, tak i na dodávání energie.. Jinak když vás třeba něco naštve atd, tak je dobré si trochu energie "odsát" (totéž se provádí pokud vás někde něco bolí), a poté si tam opět přidat dobré (u léčení dvojnásobný čas než odsávání) a jste hned v klidu. Doporučuji ohledně tohoto přečíst krátké pdf, které je umístěno v prvním příspěvku.
Doporučuju ji ale používat uváženě a intuitivně dávat pozor, jestli už to moc nepřeháníte atd.. koneckonců je to více než mocný nástroj. :)

Jako materiál můžeš vzít cokoliv, dokonce si to můžeš jen namalovat.. ale osobně dávám přednost kovovému zpracování. viz. materiály co píše Brandis, každopádně záleží na tobě.

Jinak taková vsuvka, kterou už jsem v prvním topicu nezmínil, a to že když je tvoříte, tak je dobré mít čistou hlavu, mysl a vnímat svoji práci tak nějak celkově intuitivně.. Jak velikost otáček, tak i prostor mezi nimi atd. (včetně materiálu a celkového zpracování) :)

Hodně zdaru všem ;)
Svým životem a každým naším rozhodnutím si tvoříme svět okolo nás. Tvořme ho proto s úsměvem a se zářivými barvami v ruce skutečně takový, jaký chceme ve svém srdci. ;-)
Obrázek

Uživatelský avatar
blaza
Příspěvky: 279
Registrován: sob, 14. čer 2008, 23:42
Bydliště: City of Palermo
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod blaza » úte, 29. črc 2008, 19:31

ja mam doma treba tuhle spiralku feng-shui
-kdyz se podivam jak se toci tak to vytvari takovej optickej klam (nekteri mozna znate)
-funguje tak ze se votaci na principu spojeni sily Zeme doleva/jin a Nebe doprava/jang
-ma to prej harmonizovat vsechny bunky v tele, coz je celkem logicke, nebot kdyz si to vemete tak i bunka DNA ma tvar spiraly (a dokonce prej i cas :) viz. topic Mayove)
-mela by uklidnovat a harmonizovat pokoj kam to zavesite
-mam to zaveseny na lustru a kdyz to roztocim a podivam se tak je videt vylozene proudeni energie pouhym okem :)
Obrázek
"Království boží je v tobě a všude kolem tebe, nikoliv v budovách ze dřeva a kamene. Rosekni kus dřeva a já tam budu. Nadzvedni kámen a nalezneš mě." The Last Gospel of Jesus

Uživatelský avatar
Sunny:-)
Příspěvky: 221
Registrován: sob, 31. kvě 2008, 21:00
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod Sunny:-) » úte, 29. črc 2008, 20:24

Tuhle spirálu máme doma taky, popravdě před touto dvojitou jsme doma měli snad všechny. Každopádně u té z lustru jsem nějak moc onu energii nepocítil, nebo ano, ale rozhodně ne tak silně jako u zmíněné dvojité. Hlavně tato má malou nevýhodu, že aby "fungovala", tak by se měla točit (dokonce se na to prodává i přístroj), což když člověk do toho necrvnkne tak není. Mám doma ještě klasickou spirálu, klasickou s hematitem a pak ještě nějaký drobný, ale kolem a kolem, tak kam se všechny hrabou na tuto dvojitou. Je s ní ale třeba zacházet opatrně, koneckonců je o síla. :)
Svým životem a každým naším rozhodnutím si tvoříme svět okolo nás. Tvořme ho proto s úsměvem a se zářivými barvami v ruce skutečně takový, jaký chceme ve svém srdci. ;-)
Obrázek

Uživatelský avatar
Silver
Příspěvky: 18
Registrován: pát, 30. kvě 2008, 23:32

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod Silver » úte, 29. črc 2008, 20:59

Jsem nadšenej :) .. Hezká věcička a cítil jsem ji i já, jako úplný začátečník... Teď doufám že jsem si to prostě nedomyslel :lol: ...
When a rich wage war it's the poor who die.

Uživatelský avatar
Brandis
Příspěvky: 431
Registrován: pát, 30. kvě 2008, 09:47
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod Brandis » pát, 01. srp 2008, 07:08

No musim rict ze to funguje fakt skvele :D mam z toho radost a dokonce uz sem obdaroval i nekolik lidi v mem okoli a vsachni se k tomu stavi velmi pozitivne!!! Jen tak pro zajimavost prikladam foto sve spiraly ;) Obrázek
Když nečekáte nic dobrého, nečekejte. Gabriel Laub
Nic není samo o sobě ani dobré, ani špatné. Záleží na tom, co si o tom myslíme. Shakespeare William

Uživatelský avatar
blaza
Příspěvky: 279
Registrován: sob, 14. čer 2008, 23:42
Bydliště: City of Palermo
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod blaza » pon, 04. srp 2008, 19:13

Tak sem konecne vypnul Titan Quest a pustil se do toho :)
To Sunny: Pokud se podivas pozorne, uvidis ze tve obe dve spiraly jsou levotocive, ale predpokladam ze si je jenom votocil na fotografii ;)
muj vytvor: koupil sem pomedenej drat za pade v zelezarstvi, je ho tam 5m :o)
funkce: nvm zatim jestli to funguje, ale citim se v pohode
BTW: inspirovano Brandisem :)
Muj Prototyp
foto 1 z dalky:
Obrázek
foto 2 z blizka:
Obrázek
"Království boží je v tobě a všude kolem tebe, nikoliv v budovách ze dřeva a kamene. Rosekni kus dřeva a já tam budu. Nadzvedni kámen a nalezneš mě." The Last Gospel of Jesus

Uživatelský avatar
Sunny:-)
Příspěvky: 221
Registrován: sob, 31. kvě 2008, 21:00
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod Sunny:-) » pon, 04. srp 2008, 21:48

Blaza: Co myslíš, uvádím zde zdroje právě o směřování energie z této spirály tak, abyste se zbytečně nerozházeli.. Myslíš, že skutečně nevím, jak to používat? :)
Mimochodem někdy je dobré použít i levotočivou. (při odstraňování bolestí atd, ale s tím opatrně a jen na chvilku a poté opět otočit a energii dodat)

Brandis: Pěkně provedené. Nevím jestli to využíváš permanentně, když tak dej v mezidobí i na chvíli pauzu, asi po třech dnech, kdy jsem ji měl neustále u sebe, jsem cítil, že už je to "akorát" a dál už by to mohlo být na škodu. Každopádně tohle určitě každý z vás pozná intuitivně, uvádím čistě proto, abyste se případně "nepředopovali". Všeho s mírou, je to opravdu účinnější věcička. :-)
Svým životem a každým naším rozhodnutím si tvoříme svět okolo nás. Tvořme ho proto s úsměvem a se zářivými barvami v ruce skutečně takový, jaký chceme ve svém srdci. ;-)
Obrázek

Uživatelský avatar
Brandis
Příspěvky: 431
Registrován: pát, 30. kvě 2008, 09:47
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod Brandis » úte, 05. srp 2008, 07:46

Sunny: no ja abych se priznal sem to uz tyden nesundal a nosim zaroven Tesluv purpurovy stit, ten si teda sundavam do postele...a nemam problem. Nekde sem se docetl(v souvyslosti s keltskou spiralou a zivotni energii vseobecne)že lidske telo je "samoregulator" teto energiie, tzn. ze pokud ji mame vic nez potrebujeme, vyzarime ji do okoli...aspon si to tedy tak myslim ;)

Jinak kdyz bych mel popsat ucinky obou "zarizeni", prijde mi spirala skoro ucinejsi, lepe kolem ni citim energii rukou...jinak zatim sem nepostrehl zadne "osobnostni" zmeny, jake psal Blaza, ze mel pri pouzivani teslova stitu. jen se mi lepe premysli, teda "nemysli", proste dokazu nemyslet na nic i v beznem zivote a pri beznych ukonech. Taky sem prisel na to ze doma mene mluvim. Nektere veci uz mi proste prijde zbytecne resit. Dal sem zjistil ze min "poucuju", ale to spis zpusobyl Mauda, kdyz sme se spolu bavyli...rekl mi zajimavou vec: "kazda rada draha", rekl sem mu ze vim, ale on na to "no jo, kazdy si mysli ze vi, mysli si ze ten kdo chce radu, musi zaplatit, tak to ale neni. Plati, ten kdo dava radu, a to tak ze brzy prijde zkouska jestli se sam chova podle svych rad." Je to zajimava uvaha a myslim si ze pravdiva...takze lidem min kecam do toho co delaji ;)

A musim nadhodit jeste jednu vec, ale je to docela k smichu :D kdyz sem si nasadil Tesluv stit a sel sem si zacvycit, musim rict ze to fungovalo zajimave. Jednak pri ruznych pozicich kdy jde treba o vydrz stehenich svalu(rozkrocene nohy, podsazena prdel) nebo u vydrz brisnich svalu(leh v kliku na loktech), citil sem neobycejne posileni ve vydrzi. Abych to spravne popsal: kdyz sem "drzel" drive, za chvily se svaly dostanou do "krece" boli rozklepe se mi cele telo a dal to nejde(v extremu), kdyz sem to ale zkusil ted, necitil sem zadnou bolest, svaly se mi sice "trasly" jako obvykle, ale nic sem necitil, mohl sem tak vydrzet skoro hned trojnasobek casu nez pred cvicenim se stitem. Je to docela zajimavy. Dale mi taky zacala jit stojka! ;) uz par mesicu ji zkousim a ne moc uspesne(cca 5 vterin). Po nasazeni stiti i deset ;) a mnohem lepe se mi v ni vyrovnava. Tuhle informaci sem si overil na kamosovy kterymu sem stit na deset minut pucil a zkouseli sme stojky(je na tom trochu lip nez ja) a sam od sebe pak rekl ze mu to de najednou nejak lip :D no proste zajimave...
Když nečekáte nic dobrého, nečekejte. Gabriel Laub
Nic není samo o sobě ani dobré, ani špatné. Záleží na tom, co si o tom myslíme. Shakespeare William

Uživatelský avatar
Sunny:-)
Příspěvky: 221
Registrován: sob, 31. kvě 2008, 21:00
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod Sunny:-) » úte, 05. srp 2008, 21:30

Tak jestli je tomu skutečně tak, tak jedině dobře. Já toho tady mixuju vícero, takže když jsem cítil, že by mohl být error, radši jsem nepokoušel. :D Musím to ale ještě pořádně všechno otestovat, mám tu ale rozdělaných ještě pár věcí, takže nevím jestli se mi to všechno nemele dohromady.. :D

Jinak s tím štítem to je vskutku zajímavý (to že je naše spirála účinější taky) ..inu neříká se někdy že v jednoduchosti síla? :-)

Jinak ta Maudova hláška mi k němu plně sedí.. :D ale má s tím plně pravdu. Když si toho člověk všímá, tak vážně cokoliv "mele", tak ho potom otestuje jak je na tom on sám. Je to moc pěkně zařízené.. chceš poučovat, tak se předveď. :D /Doufám, že ho zde opět brzy uvidíme :-) /

Btw Teď už směřujte příspěvky opět ke spirále. :)
Svým životem a každým naším rozhodnutím si tvoříme svět okolo nás. Tvořme ho proto s úsměvem a se zářivými barvami v ruce skutečně takový, jaký chceme ve svém srdci. ;-)
Obrázek

Uživatelský avatar
Brandis
Příspěvky: 431
Registrován: pát, 30. kvě 2008, 09:47
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod Brandis » stř, 06. srp 2008, 06:34

Vcera me napdla myslenka :D a to myslenka jak asi ta nase spirala funguje ;)
Kdyz sem si kdysi cetl neco o aure, dozvedel sem se ze treba "menhiry" jsou kameny urciteho slozeni postaveny tak aby krizily auru vody a tim se tak energetizovaly. Dal a lepe to fungovalo pokud se navic propojily aury treba dalsich kamenu(nebo se preklenuly). Napadlo me jestli ta spirala nefunguje na stejnem principu. Tedy jestli onen "drat" ma svoji energetickou auru, ktera se pri staceni do spiraly protina a zesiluje tak svuj ucinek az nekolika nasobne. Zda se mi to docela logicke. Dokazete si to predstavit? jestli ano je vam jasne ze kolem stredu spiraly(v zavislosti na poctu otacek) se jeji aura protina hned treba ctyrikrat!!! A z funkce "orgon energie" co sem se docetl tak tato energie proudi vzdy z mista s nizsim potencialem do mista s vyssim potencialem(od - k +) to znamena ze by takto silne auro-energeticke pole tuto energii skutecne pritahovalo...Co vy na to?
Když nečekáte nic dobrého, nečekejte. Gabriel Laub
Nic není samo o sobě ani dobré, ani špatné. Záleží na tom, co si o tom myslíme. Shakespeare William

Uživatelský avatar
Brandis
Příspěvky: 431
Registrován: pát, 30. kvě 2008, 09:47
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod Brandis » čtv, 14. srp 2008, 09:46

Zkusil sem dalsi verzi ;) uvidim jak to bude fungovat...
Obrázek
Když nečekáte nic dobrého, nečekejte. Gabriel Laub
Nic není samo o sobě ani dobré, ani špatné. Záleží na tom, co si o tom myslíme. Shakespeare William

Uživatelský avatar
ATA
Příspěvky: 1600
Registrován: stř, 28. kvě 2008, 18:55
Bydliště: Litovel
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod ATA » ned, 17. srp 2008, 00:57

Potřeboval bych trošku pomoct zkousil sem meřit pomocí kyvadla spirálu a porebuju si oveřit udaje.

Změřit kyvadlem pravotořivou ,levotočivou spirálu a kusek rovnyho drátu (pokud nemáte drát de použit i nakreslená)

Zajimame mě tato otázka co se deje z enregiji v pruběhu 30s nad kocem spirály,stredem,celou spirálou. U drátu co se deje na jednotlyvých koncích.

Sem zvědavej co naměřite jak už s toho blbnu nebo si ze mě dělá kyvadlo strandu.
Help! I'm a multidimensional being trapped in a linear time-space continuum!

Uživatelský avatar
Pernee
Příspěvky: 72
Registrován: čtv, 29. kvě 2008, 12:56
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod Pernee » úte, 19. srp 2008, 02:55

Co skusit zapojit víc spirál vedle sebe? (něco na způsob sli nebo cross fire :D ). Potom by se tam aury protínali omnoho více. Rozhodně by to stálo za to vyzkoušet :) .

Uživatelský avatar
Jarda
Příspěvky: 400
Registrován: ned, 01. čer 2008, 17:50

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod Jarda » ned, 31. srp 2008, 11:53

Tak jsem ten přívěšek taky zkusil a funguje perfektně :-) Nosím ho na krku asi někde tam kde by měla bejt srdeční čakra, uvazanejt tak aby se nepřetočil, akorát na noc ho musím sundat. Obrázek vám sem nedám, protože už jich tady máte dost :-D

Vypozorovaný účinky:
Začíná to fungovat asi po hodině a půl.
Ovlinuje to pozitivním způsobem moje jednání, jako že se víc rozhoduju srdcem nebo něco takovýho.
Cejtím se šťastně a v lehký euforii, což je zajímavý. No celkově se cejtim líp. Dobře to tlumí bolest a podobný věci.
Když jsem ho sundal po tejdnu tak učinky pomalu mizely asi tak den.

Takže když to shrnu tak jsou to výborný "berličky" Ted ale nastává otázka jak docílit stejnýho efektu i bez spirály a jestli je možný si na tom vytvořit závislost.
Spokojený je ten kdo má splněné svoje potřeby. Šťastný je ten, kdo si to uvědomuje.
Nespokojený je ten kdo nemá splněné svoje potřeby. Nešťastný je ten, kdo si to uvědomuje. ;-)

Uživatelský avatar
Sunny:-)
Příspěvky: 221
Registrován: sob, 31. kvě 2008, 21:00
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod Sunny:-) » pon, 01. zář 2008, 00:32

Ten tvůj závěr to moc pěkně shrnul. Skutečně, všechno toto není nic víc než pouze pár "blbostiček", které nám na chvíli mohou pomoci, ale naše cesty vedou dál a to bez nich.
Časem každý dříve či později tyto věci odloží, protože už je jednoduše nebude potřebovat a bude si držet určitou úroveň uvědomění (hladinu energie) i bez nich.

Jinak nemyslím si, že by na tom měla být větší závislost než na všech jiných věcech okolo. Člověk střízlivý tomu nepropadne ani omylem, člověk hledající v tom "vlastní spásu" (něco jako kříž na čertíky? :D ) se nakonec i přes své větší či menší pomatení probere a posune se zas o kousek dál. (kde již jí nebude potřebovat :-) )

Celkově bych to přirovnal k energetickým štítům, jsou fajn, zpočátku mohou člověku trochu pomoci než si udělá "jasno" sám. Každopádně nakonec skončí tak jako tak na hromadě jako dále nepotřebné. :-)
Svým životem a každým naším rozhodnutím si tvoříme svět okolo nás. Tvořme ho proto s úsměvem a se zářivými barvami v ruce skutečně takový, jaký chceme ve svém srdci. ;-)
Obrázek

Heimdall
Příspěvky: 94
Registrován: úte, 22. črc 2008, 23:29

Re: Tvarové zářiče - dvojitá keltská spirála

Příspěvekod Heimdall » ned, 21. zář 2008, 19:34

Nedávno sem tak seděl ve škole a hlavou mě začala vrtat keltská spirála(respektive spirála, keltové jen využívali jejího potenciálu :) ).
A když se nad tím tak zamyslíte, tak mám takový pocit, že sama o sobě je víc, než jen jedna z "energetických přístrojů". Co mě fascinuje je, že vetšina Galaxií má právě tvar spirály. To samé třeba takový hurikán, vodní vír, nebo padající list ze stromu. Možná si říkáte, že si myslím kdovíjaký nejsem objevitel, když se jedná o obyčejné fyzikální vlastnosti založené na gravitaci, ale to já jen tak dumám :) ...Co z toho vlastně vyplývá, je že KRUH je jasným a prokazatelným symbolem Univerza.

Pro zajímavost přikládám nějaké fotky k porovnání: http://www.osel.cz/_popisky/113_/s_1134903113.jpg
http://www.jankarpisek.cz/3gp-video/vir ... -whirl.jpg
http://www.wallpaper.cz/primo/old_ir/hu ... 00x300.jpg


Zpět na „Pomůcky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů