Měl jsem do teď kletbu a velké zdravotní problémy, pomoc

Fitness
Příspěvky: 13
Registrován: úte, 20. zář 2011, 20:59

Měl jsem do teď kletbu a velké zdravotní problémy, pomoc

Příspěvekod Fitness » úte, 20. zář 2011, 21:21

Zdravím
omlouvám se , jsem hodný člověk, celý život mě provází smůla a nezvyklé vleklé zdravotní problémy , byl jsem vždacky takový divný , uzavřený, cítil jsem se jiný , zvláštní , někdy od 16 jsem si všímal i toho že mě doprovází fyziologické problémy, cítil jsem se jakobych měl v sobě nějakou těžkou nemoc, postižení .
Moje sestra se zabila nešťastně v autě ( sjela do hlubokýho příkopa - bylo jí 25 a táta rakovina , 52 let - prý měli taky kletbu )
Špatně jsem prociťoval pravou stranu, jakoby mi nepatřila , byla taky zkroucená, celou pravou stranu těla jsem měl až doteď celou stáhlou v křeči , bolesti, křeče , celá pravá půlka hlavy mě bolela a měl jsem jí jakoby vypouklou, jakoby mi celá pravá strana těla nepatřila a měl jsem jí odpojenou . Pravým okem špatně vnímám, vnímám vše a nedokáži se zaměřit na detail . Mám také problémy s oblékáním, únavou, necítím se dobře ve všem oblečení, nevydržel jsem sedět na diskotéce či v hospodě, celá pravá strana mě bolela, stahovala se mi a bylo mi na omdlení . vloni mi v práci 1 60 . ti letý polák řekl , že mám v sobě smrt a tak 3-4 roky života ( předpověděl 6-ti lidem přesně délku života a stalo se tak , pak mi řekl že si se mnou není jistý ) , volal jsem za 2 roky 20x věštcům na primu - zděděná špatná centrální nervová soustava ( citlivé vegetativní nervy možná , mělo jsme v rodině od matky nějaký handicap taky ) , porucha imunity, krční páteř . 3 z nich mi řekli že utíkám smrti . Potom tento rok asi 2 měsíce zpátky jsem narazil na léčitele a věštce na jednom webu, ten mi řekl že mám rodinnou kletbu od narození a startují mi závažné zdravotní problémy . Prý by mě to dodělalo brzy no kletbu mi prý zrušil, poslal jsem mu vlasy , stáhl si fotku a dal jsem mu nějaké peníze na nákup potřebných věcí . Zítra jedu k léčitelce do České Lípy, ta mi předem řekla , že mi změnil vědomí a dal mi naději . tady mám nějaké fotky jak jsem vypadal jako mladší 16- 24 let , nyní mi je 33 let a taky poslední 2 jak jsem vypadal po zrušení kletby , je vidět napravo kruh kolem očí a něco na tváři , nevím jak dopadnu , vždy mi lidé říkali že jsem divný , klikejte na previous pro další fotky http://s1178.photobucket.com/albums/x37 ... ent=jm.jpg

tady mám další něco k tomu, již jsem to někde napsal a tak jsem to okopčil

Omlouvám se , že odpovídám pozdě používám net v hospodě , v penzionu mi ho vyply . hmm psychické problémy nevím, potvrdilo mi to více solidních léčitelů, kletbu mi zrušilo, neměly by to být . Měl jsem a mám problémy s tím že pravou stranou nemohu skoro hýbat , mám problémy i s oblíkáním , nevydržel jsem pozábavách chodit, jakoby ta pravá strana byla jiná , nevím, u psychiatra jsem byl i neurologa, nic moc, akorát krční páteř . Teď po odvolání kletby se mi to zlepšuje, předtím jsem dostával i do celé pravé ruky třes , křeče , je toho víc, jak říkám teď po odvolání kletby se to zlepšuje , akorát mám furt pocit jakobych měl tu pravou stranu jinou, postiženou , nevím uvidím co dál .Od děství mi toříkalo i okolí že jsem divnej , mám vzdělání na úrovni Bc dálkově , díky přísnímu otci jsem vynikal ve sportech i práci, i učení , furt vyznamenání ( omlouvám se za to) ale nejde mi do halvy proč se kolikrát nemůžu hejbat a ztrácím vědomí , minulý rok jsem málem dostal invalidní důchod , je logické pokud je někomu zle tak se nervuje . S kletbou se mi problémy stupňovaly , tady můžu dát příklad herce, který měl kletbu, měl to napsáno napravo , nic není spam ani vir ani mé foto na photobucketu není vir. Říkám o sobě že jsem hodný, protože jsem měl hodně zlého otce taky , šokovaly jsem okolí, měl jsem vyznamení a jiné věci ok, on mě kupříkladu nadával do chcípáků, když jsem se dobře neumístil na závodech cyklotrialu ve 12 letech či mi dal i přes hubu za špatné umístění, bylo toho víc, ale otcem to není . Zde článek s tím hercem s kletbou http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-dr ... letba.html
Díky

Pete
Příspěvky: 618
Registrován: ned, 31. kvě 2009, 11:44

Re: Měl jsem do teď kletbu a velké zdravotní problémy, pomoc

Příspěvekod Pete » úte, 20. zář 2011, 21:50

Pomoci by ti mohl jeden Saman, znam ho osobne z kurzu a je to dobry clovek, samozrejme to bude neco stat, ale urcite chapes ze i takovy clovek se musi uzivit, odkaz: http://forum.annwin.sk/portal.html (kontaktuj WhiteWolfSIx) sice bys pravdepodobne za nim musel na slovensko, ale je to nejlepsi clovek na tendle problem kteryho znam

S tou pravou stranou, hned me k tomu napadlo problem v vyvazeni jin a jang. Muze tomu prispivat pokud jsi nevyvazeny, citove atd..

Dalsi vec co me napadla, je Karma. Mozna si to prokleti nezaslouzis, ale pokud jsou okolo toho jine problemy, ktere nezmizi ani po vyreseni kletby, tak to pravdepodobne muze byt karmickeho puvodu, napr kvuli tvemu minulemu zivotu.

Ted me jeste napadlo, ze cloveka casto nejaka tezka nemoc zmeni. I to mohl byt zamer
Deus est Homo

Fitness
Příspěvky: 13
Registrován: úte, 20. zář 2011, 20:59

Re: Měl jsem do teď kletbu a velké zdravotní problémy, pomoc

Příspěvekod Fitness » úte, 20. zář 2011, 22:03

N o kletbu mi už odvolal jeden léčitel a věštec , údajně byla rodová , byl jsem ještě u léčitelky v Č. Lípě ta mi ji také potvrdila, problém je , že ji mám asi od narození a nevím jak mě poškodila fyzicky, či mi způsobila nižší vzrůst ( měřím 167 cm, ale třeba bez kletby jsem měl být vyšší , táta měřil asi 172 nebo 174 , máti má 150 ) či skoro fyzické postižení , poněvadž ta pravá strana mě zlobí a nevím jestli se to trochu srovná . Měl jsem kletbu na vše , ničila mi zdraví , přitahovala smůlu , nepouštěla lásku atd .

Díky

Uživatelský avatar
clario
Příspěvky: 693
Registrován: čtv, 29. kvě 2008, 16:08
Kontaktovat uživatele:

Re: Měl jsem do teď kletbu a velké zdravotní problémy, pomoc

Příspěvekod clario » úte, 20. zář 2011, 22:57

Zdravím. Nevím nakolik jsem vhodný k tomu abych ti radil s ničím podobným nemám přímou zkušenost nicméně na základě toho mála co vím o životě a o tom jak funguje lidské zdravý bych také rád přidal svou trošku. Nebudu se tu zabívat tím nakolik je za to zodpovědná nějaká kledba, popravdě moc nevěřím tomu, že za tím vším je právě něco takového i když možné to je. Hlavní problém na který bych rád poukázal, který vyplívá i ze samotné zprávy je ten, že jsi se ty sám stotožnil s rolí oběti a to nikdy nepřináší nic dobrého. Lidská mysl je ohromně mocný nástroj, každý problém a každá fyzická nemoc má svůj původ na nefyzické úrovni a může odrážet spousty věcí, jako například špatnou životosprávu, problémy se vztahy s ostatními lidmi či ve vstahu k sobě samému a nespočet dalších. Tím určitě netvrdím, že jsi na vině ty nicméně dle mého názoru tím, že jsi se stotožnil s touto rolí oběti a že jsi o sobě začal smýšlet jako o někom kdo má smulů, je jiný než ostatní a je fyzicky nemocný jsi bohužel právě toto sám sice nevědomky nicméně aktivně přiživoval a k tomu například taková představa rodinné kledby nijak neprospěje.

Pokud bych měl hádat kde tento problém vznikl, tak bych se musel vrátit do dětství a to právě k tvému otci. Píšeš sice, že otcem to není ovšem v tomto bodě alespon na základě toho co jsi napsal musím namítat. Nevím co vedlo tvého otce k tomu jak se choval, třeba to nemyslel zle jen to byl jeho velmi neortodoxní způsob, kterým se s tebe znažil udělat úspěšného člověka, bohužel, tak zcela nevědomě zasel do tvé mysli semínko, které se postupem času rozrostlo. Když ti nadával a byl tě za to, že jsi nebyl dost dobrý a když ti nadával do chcípáka tak jsi mu postupně třeba jen podvědomě uvěřil, že jím opravdu jsi a potom už se to táhlo dál, a každou další smůlu a další problém jsi přičítal na vrub tomu, že nejsi dost dobrý. A právě toto přesvědčení o vlastním sklamání tato vnitřní psychická rozpolcenost se po čase začala odrážet v tvém fyzickém stavu.

Zrovna dnes jsem koukal na jedno video kde Jarda Dušek hostil lékáře Jana Hnízdila, který se lechce odlišuje od těch ostatních je to celkem poučné video a možná by jsi v něm mohl sám také něco najít http://www.youtube.com/watch?v=wQgPLMTVfGc .

V tom co jsem napsal výše se možná pletu vycházím jen s toho co jsi sem napsal, nicméně věřím, že je to právě tvůj vztah sama k sobě jehož změna bude jedním z nejdůležitějších léčebných procesů. Měl bys o sobě přestat smýšlet jako o někom komu se problémy lepí na paty a přestat být obětí. Každá lidská bytost je ve své podstatě krásná a lidské tělo má ohromné schopnosti, každý problém má nějakou příčinu a také nějaké řešení a jedna veliká příčina a jedno veliké řešení leží právě ve tvé vlastní mysli. To nejlepší co za sebe dokáži doporudčit je začít pozitivně myslet nesoustředit se na problémy, ale radovat se ze života a s toho všeho dobrého co v něm máme a začít smýšlet sám o sobě jen v dobrém jako o krásně lidské bytosti, která si zaslouží být štastná.

Doufám, že ti to málo co jsem napsal bude třeba jen trochu k užitku a přeji hodně štěstí :).
Earth shakes,
Stone breaks
The forest is at your door
The dark sleep is broken
The woods have awoken
The trees have gone to war

Fitness
Příspěvky: 13
Registrován: úte, 20. zář 2011, 20:59

Re: Měl jsem do teď kletbu a velké zdravotní problémy, pomoc

Příspěvekod Fitness » stř, 21. zář 2011, 06:49

Clario moc v to co si říkal nevěřím . byl jsem hodně fyzicky silný a téměř ve všem nejlepší , po odvolání kletby se mi začalo i měnit tělo , koukni se na fotky, ty poslední 2 napravo kruh kolem očí a trochu něco znát na tváři , to dělá kletba . Na fotkách se snažím vypadat dobře , můj děd byl hodně pohledný, vypadal jak supermodel, opravdu .Pokud bych si na fotkách nehlídal pozy , vypadal bych jak mutant .
No a po kletbě , jak se mi to tělo mění tak i pravou stranu hlavy jsem měl vypouklou a nahoře napravo nestejnoměrnou, vypouklou trochu nahoru , teď po zrušení kletby se mi pravá část hlavy vrací ke středu, vypouklost nahoře na hlavě taky mizí , zmenšila se mi hlava a změnil trochu tvar, hlavně napravo, až mě to šokuje , začaly se mi napravo taky obnovovat vlasy, celá pravá strana se mi začíná trochu prokrvovat a začal jsem jí prociťovat, začala se propojovat , předtím jsem měl pocit jako by mi nepatřila a něco jsem v sobě měl , všem co to nemají se to povídá, sami kdyby měly něco podobného tak by jančily jak sviń .
Léčitel mi říkal že doktor mi asi neuvěří , ale říkal že sami i doktoři když je hodně zle , tak také vyhledají léčitele .
A to co mi říkáš je možná pro mě zkoužkou, neboť 1 léčitel mi říkal že se musím naučit být sám sebou samostatný , vždy jsem dával na druhé lidi , vzdělání mám vyšší odborná škola , fyzické problémy mě trápily odjakživa , jsem optimista, ale jak mi je zle tak se nervuju, minulý rok jsem se zkoušel dostat na lékařskou fakultu ( to je taková bláznivá šílenost , vzdělání neznamená rozum a inteligenci , ale každej se na tebe vysere když máš problém ) , udělal jsem průser u doktorky ve 20-ti nevěřila mi a myslela si že jsem blázen, dokázal jsem jí že jsem inteligentní , vyznám se také v psychologii , každý si o sobě myslí že má pravdu , údajně mám v sobě také léčitelské schopnosti které mse možná již brzy projeví, budu prý moct také nahlédnout do budoucnosti . Ten léčitel a věštec co mi zrušil kletbu mi říkal, že letos v listopadu bude zle asi kvůli ekonomice , lidé budou v ulicích , no a 2012 bude skutečně velká přírodní katastrofa , apokalypsa .
Navíc ke zdravotnímu stavu minulý rok jsem nemohl skoro ani chodit , ani se hýbat , něco mi napuchalo v levým podžebří , málem jsem dostal invalidní důchod . Snažím se abych nezklouzl na dno a nebyla ze mě troska a také se snažím vypadat dobře, neboť jak jsem ti říkal můj děd vypadal jako topmodel , tak jsem doufám něco zdědil . Snažil jsem se z toho vylízat , doktorům jsem nelhal nesnažil jsem se to hrát na invalidní důchod a jak se udržíš na nohou, vyprdnou se na tebe . Ten stav nemůžu nechat , neboť jak mi zrušil kletbu, tak začínám prociťovat pravou stranu , ale jak jsem měl celý život kletbu tak mi je na omdlení a nutí mě to téměř ztratit vědomí . No a štvou mě lidi , kteří mi říkají od mala že jsem divný, mají pravdu .
Kletba se špatně pozná , lidé co jí mají , tak se u nich objevují běžné obtíže a nemoci , až když je toho moc a je to neobvyklé tak se třeba příjde na to, že to je kletba a většinou už bývá pozdě .
Nemyslím si že bych se nervoval z otce , házím vše za hlavu , měl jsem jiné dětství a mládí než ostatní , nevydržel jsem to co oni, trpěl jsem také velkou únavou a slabostí , nevydržel jsem se jít bavit třeba na diskotéky , když jsem tam seděl, tak mě celá pravá strana začala bolet, jakoby nedokrvovala a nutilo mě to omdlít a ztratit vědomí, nejlíp mi bylo doma u televize v poisteli, prostě takový poklidný život, hodně mi pomáhal sport i když budu uvažovat jak ty říkáš pozitivně, což uvažuji furt tak stejnak mě to vede k tomu , že to chce se mnou seknout .

Fitness
Příspěvky: 13
Registrován: úte, 20. zář 2011, 20:59

Re: Měl jsem do teď kletbu a velké zdravotní problémy, pomoc

Příspěvekod Fitness » stř, 21. zář 2011, 07:30

Jinak přemýšlel jsem o sobě vždy pozitivně a přičítal jsem to nemoci , necítím se ani zdraví, ani normální, spíš jako postižený pohybově , moji jinakost vždy potvrzovalo to že jsem nevydržel co ostatní .
Vždy jsem pozitivně myslel , ale pokud nemůžete skoro chodit a hýbat se tak to sakra není normální a je to důvod ki nervování, patrně budu muset upadnou do bezvědomí aby mi lékaři uvěřili , upadnutí do bezvědomí se mi málem povedlo minulý rok .

Uživatelský avatar
clario
Příspěvky: 693
Registrován: čtv, 29. kvě 2008, 16:08
Kontaktovat uživatele:

Re: Měl jsem do teď kletbu a velké zdravotní problémy, pomoc

Příspěvekod clario » stř, 21. zář 2011, 14:15

To co jsem psal jsem vyvozovoval na základě první zprávy a bylo to to první co mě napadlo, takže je pravda, že to může být naprosto zcestné, nicméně pokud by to byla pravda, tak by se to stejně dělo na podvědomé úrovni a člověk by o tom nemusel mít ani ponětí. Určitě jsem rád, že se to po onom zrušení kledby začalo všechno posouvat k lepšímu. Plně chápu, že si nedokáži ani představit jak to pro tebe muselo být těžké a že pak o dě mě podobné rady můžou znít tak trochu mimo mísu. To co jsem napsal nemusí být až tak významné jak mi v první chvíli přišlo nicméně si stejně myslím, že alespon něco málo na tom bude, vem si například věty: "No a štvou mě lidi, kteří mi říkají od mala že jsem divný, mají pravdu." a nebo "... moji jinakost vždy potvrzovalo to že jsem nevydržel co ostatní." alespon na mě to působí tak, že jsi se dávno smířil s tím, že jsi jiný než ostatný a každou další odlišností sis to víc a víc potvrzoval. Čím víc se člověk považuje za jiného a odlišného tím víc více se ostatním začne odcizovat díky čemuž v něm akorád sílý stres a nervozita a to není nikdy dobré. Každý stres vytáří vnitřní napětí které se po čase začne projevovat i fyzicky. Asi určitě to nebude pramenem tvých problémů, ale může je to posilovat. Pokud jsem se tedy netrefil v ničem jiném tak alespon doporučuji pokusit se zbavit toho všeho stresu.
Earth shakes,
Stone breaks
The forest is at your door
The dark sleep is broken
The woods have awoken
The trees have gone to war

Pete
Příspěvky: 618
Registrován: ned, 31. kvě 2009, 11:44

Re: Měl jsem do teď kletbu a velké zdravotní problémy, pomoc

Příspěvekod Pete » stř, 21. zář 2011, 14:22

Skus se zamyslet zda te to nejak zmenilo, zda ses necemu priucil. pokud yb to byl karmicky problem z minulych zivotu tak nejde jen o ot zazit bolest, ale necemu se priucit. Kdovi jak jsi jednal s postizenymi lidmi v minulem zivote..

Nechci tvuj problem nejak zlehcovat, obzvlast kdyz jsem takrka zdravy clovek. Ale existuji i lidi co nemaji nohy ani ruce, a neztraceji smysl zivota, dodavaji nadeji ostatnim

A fakt ti doporucuju jeste se zamerit na zivlovou nevyvazenost, resp Jin a Jang. Sam uvidis zda delsi cas po zruseni kletby stale budes mit nejake problemy, ktere by mohla zpusobovat prave rovnovaha. Obzvlaste kdyz muzes byt kvuli tvem problemum "precitlively" kdyz ti lekari neveri, pravdepodobne ti hodne lidi nebude verit s kletbou, kdyz se nervujes atd.. Mozna se vetsina lecitelu zamerila na problem s kletbou, ze tendle problem prehlizeli..

Kdo vi treba tadle zivotni etapa naznacuje, ze bys mel pomahat ostatnim lidem, at uz jako Lecitel, nebo osetrovatel telesne a dusevne postizenych lidi
Deus est Homo

Fitness
Příspěvky: 13
Registrován: úte, 20. zář 2011, 20:59

Re: Měl jsem do teď kletbu a velké zdravotní problémy, pomoc

Příspěvekod Fitness » stř, 21. zář 2011, 19:01

Děkuji
nyní po odvolání kletby mi můj stav asi zhoršuje i psychika , bydlím v penzionu ,takže zapracuju na psychice a potřebuji asi i svoje bydlení .
Kolem mě to je trochu divné , uvidíme jak se povede , byl jsem krom jiného u léčitelky, kartářky v Lípě, je dobrá , má asi i univerzitní vzdělání, působí normálním dojmem, pracuje hodně s energiema a říká že jsem hodně nevyváženej a něco špatného jsem vyvedl v minulém životě a také mám asi k něčemu nadpřirozenýmu talent podle ní, něco mě také nutí pom áhat lidem a chránit je, hlavně ty slabší .
Hodně přemýšlím o životě a různých věcech , donutilo mě to myslet na spoustu věcí, možná to mělo svůj cíl, ale já chci být úplně normál .
clario trochu pravdy s těmi stresy máš , chce to pozitivní přístup, ale hrabe mi z toho že nemám svoje bydlení a jsem na hotelu .
Pete kontaktoval jsem toho WolfSix na slovenském foru a je hodně všestranej , zná kletby , energie a spoustu věcí , jinak díky za kontakt
Lidé mají často léčitele a věštce za blázny .
Něco mě nutí omdlít furt , já myslím že fakt asi budu mít nějaké schopnosti , vypadá to bláznivě , ale v tomto špatném stavu se dokáži napojit na energii prostředí a vnímám spoustu věcí, ale asi mi z toho možná jen hrabe, trpím také nesoustředěností, nedokáži pravým okem zaměřit detail, vnímám vše najednou .


Díky

Pete
Příspěvky: 618
Registrován: ned, 31. kvě 2009, 11:44

Re: Měl jsem do teď kletbu a velké zdravotní problémy, pomoc

Příspěvekod Pete » stř, 21. zář 2011, 23:26

Ze bych vsechno uhod ? Nevyvazeni minuly zivot i pomahani ?

Jinak preju hodne stesti ;)
Deus est Homo


Zpět na „Magie“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 hostů