nebezpečí v Ac

Popis rôznych techník na dosiahnutie AC
spuffy
Příspěvky: 3
Registrován: úte, 04. led 2011, 20:55

nebezpečí v Ac

Příspěvekod spuffy » úte, 04. led 2011, 21:01

Ahoj, nedávno jmes se začala zajímat o Ac (už delší dobu medituju) a tak teď prolízám net a hledám co se dá... Na jedné stránce jsem našla, že v astrálu se drží duše, které třeba ještě nenašli cestu, nebo si myslí, že nejsou mrtví, ale drží se tam také prý ty duše, které z tohohle světa nehctějí odejít a chtějí si najít nějaké volné místečko. Prý se může stát, že když je člověk mimo své fyzické tělo, může mu do něj vstoupit nějaká jiná duše a on se pak už nebude mít kam vrátit.... Právě kvůli tomu jsem to ještě nezkoušela... A tak se chci zeptat jestli je to pravda a popřípadě jak se pro ti takovým duším chránit...
Děkuju...x)

Uživatelský avatar
clario
Příspěvky: 693
Registrován: čtv, 29. kvě 2008, 16:08
Kontaktovat uživatele:

Re: nebezpečí v Ac

Příspěvekod clario » úte, 04. led 2011, 22:19

Pochybuji, že by většina oněch duší byla něčeho takového schopna, nemyslím teď z morálního hlediska, ale prostě by na tohle většina neměla dost síly. Nechci tu tvrdit, že to nelze, ale je to věc nepravděpodobná. Entity obávající ostatní úrovně, tak z vlastní vůle činit nebudou a člověk by musel dosáhnout vysoké úrovně aby něco takového mohl po smrti učinit. Toto je věc, které by ses bát neměla. Pro větší klid si můžeš v mysli vytvořit štít či nějakou sugesci. V dnešní době koluje mezi lidmi o AC spousty různých ustrašených fám o tom jak je to nebezpečné a co všechno se může stát, ale tyto věci šíří povětšinou lidé kteří s ním nemají buď žádnou a nebo mizivou zkušenost a nebo jsou prostě snadno ze všeho vystrašení. Pokud chceš AC praktikovat, tak takovéto zvěsti tolik neřeš a zbav se svých obav. Samozřejmě, že se v AC může stát hodně věcí, ale není to tam o moc nebezpečnější než tady, všechny tyto představy a obavy, že se ti může něco podobného stát při tréningu AC budou akorát překážet.
Earth shakes,
Stone breaks
The forest is at your door
The dark sleep is broken
The woods have awoken
The trees have gone to war

Uživatelský avatar
Jarda
Příspěvky: 400
Registrován: ned, 01. čer 2008, 17:50

Re: nebezpečí v Ac

Příspěvekod Jarda » stř, 05. led 2011, 16:32

K tomuto jsem napsal tento článek: http://multidenik.cz/clanky/127-nenecht ... vapit.html
Ale o ovládání tvýho těla jinými entitami toho tolik nevím. Vím asi o dvou případech že se někdo někomu pokusil ovládnout tělo, ale stejně ta potvůrka neměla moc úspěchu. Nicméně pokud jsi astrálním tělem venku z těla fyzickýho, stále se ve fyzickým těle nachází tvoje tělo energetický/éterický, který má silnou vazbu s hmotným tělem.
Spokojený je ten kdo má splněné svoje potřeby. Šťastný je ten, kdo si to uvědomuje.
Nespokojený je ten kdo nemá splněné svoje potřeby. Nešťastný je ten, kdo si to uvědomuje. ;-)

spuffy
Příspěvky: 3
Registrován: úte, 04. led 2011, 20:55

Re: nebezpečí v Ac

Příspěvekod spuffy » stř, 05. led 2011, 16:53

Tak děkuju moc...x)....


Zpět na „Techniky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 hostů