Aura

Re: Aura

Příspěvekod EMI-DJ » pon, 21. čer 2010, 22:24

Včera jsem se tak koukal, a nejspíš má žlutou auru, můžete mi někdo zasvětit do toho co to znamená ? dík
EMI-DJ

Příspěvekod Onder » úte, 22. čer 2010, 00:05

vyznam barev u aury:

http://tajemno.najdise.cz/vyuka-videni- ... barev-aury

konkretne zluta:

tvůrčí schopnosti a intelekt, představuje dobrý mozek a vynikající úsudek. Člověk se základní barvou žlutou se snadno pro něco nadchne, ale je velice proměnlivý. Má sociální cítění, rád vede dlouhé diskuse o čemkoliv, snadno se učí, ale příliš často se pouští do mnoha věcí najednou. Negativní stránkou žluté je sklon k přetěžování organismu .
Onder

Příspěvekod Etellyen » úte, 22. čer 2010, 11:07

Tady u toho bych to nebral tak jistě a konkrétně. Jde taky o to, že člověk má v auře více barev. Je sice pravda že má jednu základní, ale i ta se může měnit atd. A k těm významům co se dočtete na internetu - bral bych to spíš orientačne, každej by si měl vyzkoušet co jaká barva co vidí znamená =)
Skutečným tajemstvím síly je uvědomění si síly.
Etellyen

Příspěvekod michelle21 » úte, 03. srp 2010, 08:07

Mě zatím jde vidět tak cca 1 cm aury, ale bez barev, jen energie a nejvíce na sněhu a za svitu měsíce, ale co je vážně fascinující, že po určité době soustředění se na auru když jsem tak nějak příjemně uvolněná, dokážu vidět auru okolo svých dvou psů, jako takové energetické pole, které se různě střídá jako by odpovídalo jejich aktuálnímu rozpoložení a pak se stala ještě lepší věc když jsem zase chtěla vidět auru svého psa, seděl vedle mě a já se dlouho soustředila na tu jeho krásnou energii, která ho obklopovala a zadívala jsem se mu do oka, byla tam taková hvězda, světélko, hodně neobvyklé a bylo těžké ho udržet, ale když jsem se velmi soustředila vypadalo jako bych prokukovala dlouhým tunelem a nakoci něm byla záře, ale jiná, než jsme zvyklí vidět ze světla atp - v tu chvíli jsem si pomyslela, že by si mohl lehnout a rozvalit se, ať se nehýbe a je pro mě jednodužší ho sledovat a on to fakt udělal, teď by mě zajímalo, jestli to byla náhoda, nebo jsme se díky tomu všemu soustředění nějak spojili... myslím si, že se psem je toto jednodužší než s člověkem vzhledem k tomu, že je na jiné úrovni než my, není tak komplikovaný a sebestředný jako člověk. To v jeho oku jsem nikdy neviděla za normálních okolností nebo mimo takové trénování či prohlížení aury... :)
michelle21

Příspěvekod woa » úte, 03. srp 2010, 11:36

Moc zajímavý, taky to někdy zkusim. Řek bych že to byla telepatie, pes nám čte myšlenky i normálě ale je to pro něj obtížné, takhle si se na něj naladila a telepatie mohla v pohodě probíhat, myslim že kdybys na nic nemyslela mohla bys slyšet i jeho myšlenky......rozhodně by to za pokus stálo ;)
Život je jako bahno, jenom svině v něm uměj chodit.
woa

Příspěvekod Pec41 » stř, 18. srp 2010, 19:26

Tak zkouším podle toho návodu jak je na těch stránkách jestli uvidím svou auru a asi sem slepej, i když nenosím brejle :D Zakoukám se na tu ruku(Za ni bíla zeď), je už skoro tma..A nic nevidím, jen možná okolo něco jako rozmazání(Okolo prstů), ale barvu?Bud to se mi to mihne se stínem co je na zdi, nebo mám černou auru, ale to fakt nevím :-?
Pec41

Předchozí

Zpět na Obrana a příprava