Mě zatím jde vidět tak cca 1 cm aury, ale bez barev, jen energie a nejvíce na sněhu a za svitu měsíce, ale co je vážně fascinující, že po určité době soustředění se na auru když jsem tak nějak příjemně uvolněná, dokážu vidět auru okolo svých dvou psů, jako takové energetické pole, které se různě střídá jako by odpovídalo jejich aktuálnímu rozpoložení a pak se stala ještě lepší věc když jsem zase chtěla vidět auru svého psa, seděl vedle mě a já se dlouho soustředila na tu jeho krásnou energii, která ho obklopovala a zadívala jsem se mu do oka, byla tam taková hvězda, světélko, hodně neobvyklé a bylo těžké ho udržet, ale když jsem se velmi soustředila vypadalo jako bych prokukovala dlouhým tunelem a nakoci něm byla záře, ale jiná, než jsme zvyklí vidět ze světla atp - v tu chvíli jsem si pomyslela, že by si mohl lehnout a rozvalit se, ať se nehýbe a je pro mě jednodužší ho sledovat a on to fakt udělal, teď by mě zajímalo, jestli to byla náhoda, nebo jsme se díky tomu všemu soustředění nějak spojili... myslím si, že se psem je toto jednodužší než s člověkem vzhledem k tomu, že je na jiné úrovni než my, není tak komplikovaný a sebestředný jako člověk. To v jeho oku jsem nikdy neviděla za normálních okolností nebo mimo takové trénování či prohlížení aury...