kletba

Re: kletba

Příspěvekod clario » stř, 28. črc 2010, 15:50

Jenže Atovy znalosti jsou z trochu jinýho oboru :D a Sunny co??? to jsi něják nedopověděl :D
Every man dies, not every man really lives.
clario

Příspěvekod michi.adam » stř, 28. črc 2010, 16:39

ahoj. nekde musi byt muj email. jinak tady ho mas michi.adam@seznam.cz posli mi tam neco o nem, to co tady nechces rozepisovat, napis mi odkud jsi a ja bych se mohla stavet a popovidat si s tebou o tom, treba i s tou holkou. nejsem clovek, ktery tohle bere na lehkou vahu, vim, co umim,ale radeji to tady nebudu vsechno psat. chci ti pomoct, tak se ozvi a uvidime, co se da delat, ale tady verejne bych to nerada rozebirala, radeji osobne. neboj, nic za to nechci, jen aby jsi mi, az budu u vas udelal kafe. neberu si nic za pomoc ostatnim. takze v pohode. tak zatim. Míša
michi.adam

Příspěvekod nou » čtv, 29. črc 2010, 07:38

clario píše:Ale já přece neříkám že v církvi nejsou lidi, kteří jsou v tomto školení. pokud mi paměť slouží tak jsem řikal právě opak. Jen tu pochybuji o tom, že takovými znalostmi disponuje řadový farář.

radovy farar ma o tom nanajvys teoreticke znalosti a vysveti vam nanjvys dom. cirkev ma specializovanych exorcistov ktorych je len par. kamarat (ktory aktualne tiez studuje za knaza) mi hovoril ze bol na jednom vymetani diabla. za prve povedal ze uz nikdy viac ake to bolo strasne. za dalsie co mi utkvelo je ze najprv ho isiel svetit s obycajnou vodou. a ten posadnuty ho vysmial ze co tam saskuje s tou obycajnou vodou.
nou
Administrátor stránky

Příspěvekod nikdo_OD_nikad » čtv, 29. črc 2010, 12:55

tak jsme prisli na to,co bylo v lahvi doslova. Byla to smlouva s dablem,aby zbavil jeho predchozi druzkuu zbavil plodnosti. Kdyz se to pak posralo,tak ta carodejka te holcine,co zaklivali poslala toto jako udajne protimagii: Láska není slepá...tam nedostanou ani boty rodičů,ani boty jiných....radost a štěstí všem....co se má stát stane se. Po rozboru knihy jednym nejmenovanym kolegou nam bylo receno,ze kniha byla napsana velice primitivne,individualne,ale pritom velice nebezpecne..jeho vyrok: byla to pravdepodobne samoucka,tera se dostala tam,kde jiji rozum a cit nestacil na veci,ktere otevrela at chtela a nebo ne. Take jeho dcerka malinka(3 roky) mi rekla,kdyz sem sni mluvil a zeptal sem se,co je s tatinkem : tatinek spad s pekla a je dabel......
nikdo_OD_nikad

Příspěvekod woa » čtv, 29. črc 2010, 15:53

Takže jeho tělo zkutečně ovládnul démon?
Život je jako bahno, jenom svině v něm uměj chodit.
woa

Příspěvekod Pete » pon, 02. srp 2010, 19:03

Mam par primitivnich napadu ktere by mohli pomoct

Pentagram (ten vzdy pomaha napr proti astralnim bytostem, mohl by pentagram v kruhu magicky nabity pomoct)
Svicka - symbol slunce taktez udajne ma strasne pomahat od zlych bytosti
Mozna spivani nejake Mantry popr kristal a pokusit se vysat tu spatnou energii (nebo skusit orgonit)

JInak moc v nadobe s hrebiky je ochrana proti utoku, mozna uzavrel smlouvu ale zaroven se timdle chtel branit.. ale nestacilo to

Dale muze strasne pomoct slunecni svetlo (zlepsuje auru a diky tohose clovek lepe dokaze branit)
Dale symbolicke ocisteni vodou a smyt vsechno zle z neho
Mohl by i pomoct ochrany kruh z lidi kolem neho a pozadat bytost aby odesla (a treba do vzduchu nakreslit pentagram v kruhu)

Nejlepsi by bylo kdyby umel nekdo astralne cestovat a mohl se na neho podivat v astralu popripade tu bytost poradne propleskat, ale to bohuzel asi neni v vasich silach
Te wiccance bych dal prez hubu aby si uvedomila co udelala a alespon rekla co provedla..
Pete

Příspěvekod woa » ned, 08. srp 2010, 17:36

Těžko se tam někdo astrálně podívá když je naše elita pryč :D Budeš na to muset eště pár tejdnů počkat a pochybuju že by měl někdo zájem se do toho pouštět.(já teda jo kdybych to uměl ;) )
Život je jako bahno, jenom svině v něm uměj chodit.
woa

Příspěvekod clario » ned, 08. srp 2010, 19:15

těžko by se tam někdo podíval i kdyby tu ta "elita" byla :D
Every man dies, not every man really lives.
clario

Příspěvekod IamI » pon, 09. srp 2010, 00:36

nikdo_OD_nikad píše:tak jsme prisli na to,co bylo v lahvi doslova. Byla to smlouva s dablem,aby zbavil jeho predchozi druzkuu zbavil plodnosti. Kdyz se to pak posralo,tak ta carodejka te holcine,co zaklivali poslala toto jako udajne protimagii: Láska není slepá...tam nedostanou ani boty rodičů,ani boty jiných....radost a štěstí všem....co se má stát stane se.

Ta "smluva" bya s kým a kdo ji podepsal? Píšeš ďábel - měl nejaké konkrétní jméno, nebo jen ďábel? Pokud je to možné tak sem napiš celý text té smlouvy.
Líbí se mi, že chceš kamarádovi pomoct a držím palce aby se to povedlo.
Přiznám se že se mě moc nezdá, žeby v tom měla prsty magie. Ikdyž vyloučit se to samozřejmě v žádném případě nedá. Tohle nepíšu proto žebych chtěl nějak zpochybnit co tu říkáš, spíš doufám že tě to aspoň maličko uklidní.
Pokud to chceš ale doopravdy rozmotat, asi by stálo za to nejdřív zjistit jestli kamarád neměl nějaké větší problémy. Tzn. dluhy, soudy, hypotéka, nějaké nezaplacené faktury nebo penále z podnikání. Pokud bude vše v pořádku, můžeme řešit tu složitější variantu která se týká magie.

P.S. S tou lahvi a obsahem zatím nic nedělej, uvidíme jak se to všechno vyvine, může být ještě užitečná.
Všechno je jinak ... ;-)
Knihovnička esoterní literatury
IamI

Příspěvekod IamI » čtv, 26. srp 2010, 23:23

To: nikdo_OD_nikad Žadné nové informace?
Všechno je jinak ... ;-)
Knihovnička esoterní literatury
IamI

Předchozí

Zpět na Magie